achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Acne / jonge huid

Waaruit bestaat jouw eerste treatment?

  • Intakegesprek en huidscan door middel van foto's met het huidanalyse systeem
  • Bespreek samen jouw skin professional jouw doelen en wensen op het gebiedt van skincare en wat je van ons verwacht. Aan de hand van de net gemaakte foto’s stellen we een op maat gemaakt behandeladvies op. 
  • Nu is het tijd om direct te ervaren wat vanBeurden health&beauty voor jouw huid kan betekenen tijdens jouw eerste treatment in een van de 5 salons. 
  • Na jouw persoonlijk samengestelde treatment heeft onze specialiste alle tijd voor je in de beautyStore om jou te voorzien van de perfecte producten voor thuis!

De volgende behandeling zijn zeer geschikt voor het aanpakken van Acne en het behandelen van een jonge huid.

*aangepaste prijzen er 1 februari 2023

45' Signature HydraFacial Clarifying € 178,- Boek Nu
Verlengde extracties en blauw leslicht pakken verstopte poriën aan, remmen de talgproductie af en doden de bacteriën.

Signature treatment € 132,50 Boek Nu
Deze behandeling starten we  met de skinanalyzer om de conditie van jouw huid goed te kunnen beoordelen. Aan de hand van de resultaten en uw wensen gaan wij samen met u een behandeling samenstelling. Deze behandeling kan bestaan uit samengestelde producten en technieken van onze merken Craith Lab, QMS, pHformula, oxytreat en HydraFacial.  Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde, ieder moment vraagt om een specifieke aanpak. Zo gaan we aan de slag voor jouw mooiste huid ooit.

Craith Lab Blue Balance & Hydrate your skin € 97,50 Boek Nu
Een unieke facial met bijbehorende producten dat zich kenmerkt door het oplossen van huidproblemen zoals lichte vorm van acne, onzuiverheden en couperose door middel van doeltreffende, innovatieve ingrediënten. Door de toevoeging van probiotica en andere hoogwaardige ingrediënten kunnen wij met deze facial op korte termijn ongekend mooie resultaten bereiken. Alles draait om balans en hydratatie van de huid!
Deze behandeling bestaat o.a. uit: oppervlakte reiniging - diepte reiniging - onzuiverheden verwijderen - algenmasker - handmassage - oxytreat - nek/schoudermassage - lucky roll. 75min

Craith Lab Acne treatment € 58,- Boek Nu
Een compacte maar zeer intensieve reinigende facial, speciaal geschikt voor de onzuivere huid met lichte ontstekingen. Met het gebruik van de Craith Lab Blue lijn vol doeltreffende ingrediënten en probiotica boekt u op zeer korte termijn maximaal resultaat. Vanaf 14 jaar.  Deze behandeling bestaat o.a. uit: oppervlakte reiniging - diepte reiniging - onzuiverheden verwijderen - Mud'n Young Active Clean Mask. 40min

pHformula start behandeling € 92,- Boek Nu
 

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.