achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Body Treatments

De body treatments bij vanBeurden health & beauty zijn een traktatie voor het lichaam. Geniet van een ontspannende massage of voel u herboren na een lichaamspakking.

Body Polis Scrub Treatment € 59,95 Boek Nu
Een bijzonder luxe en huid verfraaiende scrub treatment. Tijdens deze behandeling worden verhoornde huidcellen opgelost waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Op masserende wijze wordt deze behandeling uitgevoerd. De huid straalt, voelt zijdezacht en is vol energie. SCRUB NAAR KEUZE: •  Chocolate  •  Pearl  •  Gold
60min

Body Stretch! Total Body Massage € 62,95 Boek Nu
Ervaar deze ontspannende body massage als een must in tijden van drukte. De massage is ontwikkeld om de energiebanen te laten stromen, de spierspanningen op te lossen, het huidweefsel van het lichaam te verstevigen en om het lichaam weer in balans te brengen.
60min

Take a Break Face and Body € 89,95 Boek Nu
De ultieme ‘van top tot teen ervaring’. Biedt totale ontspanning en versteviging van de huid, dankzij de exclusieve ingrediënten die op uw huid zijn afgestemd  en worden gebruikt tijdens de behandeling. Een op maat samengestelde facial gecombineerd met een ontspannende lichaamsmassage. U voelt zich als herboren!
90min

Body Reset! € 19,95 Boek Nu
In deze 20 minuten durende reset treatment kunnen we een zone van het lichaam behandelen. Reset your body to feel great!
20min

Relax & Refreshments

Body Wrapping € 69,95 Boek Nu
Deze intensieve lichaamsbehandelingen zijn een ware traktatie voor uw huid. De pakking wordt zorgvuldig aangebracht, waarna u 20 minuten in alle rust kunt ontspannen voor het meest effectieve resultaat. Na de lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.
60min

Luxurious Body Therapy € 99,95 Boek Nu
(Voorbeeld van de chocolade behandeling) Een exclusieve behandeling die een luxe bodypeeling van cacaodoppen en een massage combineert,  gevolgd door een warme chocolade pakking om de huid te hydrateren en uw silhouet te verbeteren.
KEUZE: •  Chocolade  •  Goud  •  Parel
105min

Specials

After Work Treatment € 30,00 Boek Nu
Ontspan na uw werk met een lekkere voet - en beenmassage. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke OPI creme.
30min

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.