achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Body Treatments

De body treatments bij vanBeurden health & beauty zijn een traktatie voor het lichaam. Geniet van een ontspannende massage of voel u herboren na een lichaamspakking.

Body Polis Scrub Treatment € 59,95
Een bijzonder luxe en huid verfraaiende scrub treatment. Tijdens deze behandeling worden verhoornde huidcellen opgelost waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Op masserende wijze wordt deze behandeling uitgevoerd. De huid straalt, voelt zijdezacht en is vol energie. SCRUB NAAR KEUZE: • One of the Oolaboo worldscrubs • Chocolate • Pearl • Gold

Body Stretch! Total Body Massage € 59,95
Ervaar deze ontspannende body massage als een must in tijden van drukte. De massage is ontwikkeld om de energiebanen te laten stromen, de spierspanningen op te lossen, het huidweefsel van het lichaam te verstevigen en om het lichaam weer in balans te brengen.

Take a Break Face and Body € 89,95
De ultieme ‘van top tot teen ervaring’. Biedt totale ontspanning en versteviging van de huid, dankzij de exclusieve ingrediënten die op uw huid zijn afgestemd en worden gebruikt tijdens de behandeling. Een op maat samengestelde facial gecombineerd met een ontspannende lichaamsmassage. U voelt zich als herboren!

Body Reset! € 19,95
In deze 20 minuten durende reset treatment kunnen we een zone van het lichaam behandelen. Reset your body to feel great!

Body Wrapping € 69,95
Deze intensieve lichaamsbehandelingen zijn een ware traktatie voor uw huid. De pakking wordt zorgvuldig aangebracht, waarna u 20 minuten in alle rust kunt ontspannen voor het meest effectieve resultaat. Na de lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.

Luxurious Body Therapy € 99,95
(Voorbeeld van de chocolade behandeling) Een exclusieve behandeling die een luxe bodypeeling van cacaodoppen en een massage combineert, gevolgd door een warme chocolade pakking om de huid te hydrateren en uw silhouet te verbeteren.

Relax & Refreshments

Sunshower € 15,95 p.p.
Onze tweepersoons super- de- luxe Sunshowers zijn voorzien van een heerlijke stortdouche en de bekende en exclusieve Sunshowers. Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze exclusieve Oolaboo skin&hair producten tijdens deze Sunshower. U kunt kiezen uit de UV of de Infrarood optie. Kunt u niet kiezen? Dan kunt u ook gebruik maken van beide opties tegelijkertijd! Gun u zelf dat momentje van rust in onze Sunshower.
(prijs voor 2 personen € 25,95)

Stoomcabine € 25,95 p.p.
Bij vanBeurden health & beauty kunt u gebruik maken van de allernieuwste stoomcabine. De luxe tweepersoonsruimte bied volop mogelijkheden voor het ontspannen van lichaam en geest. Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Daarnaast leiden de helende effecten van water en het samenspel van stoom, licht, aroma en geluid tot maximale ontspanning en vitalisering.
(prijs voor 2 personen € 45,95)

After Work Treatment € 30,00
Ontspan na uw werk met een lekkere voet - en beenmassage. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke OPI creme.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.