Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00 of stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl

  • Gediplomeerde medewerkers
  • 7 dagen per week geopend
  • Gratis parkeren
  • Exclusieve merken

Voor een afspraak of informatie kunt u ons bellen op:

013 822 80 00

Beautysalon Goirle

Op zoek naar een deskundige beautysalon in Goirle? VanBeurden health & beauty is waar u moet zijn om te genieten van een rustgevende schoonheidsbehandeling waar u van gaat stralen. Daarbij maakt het niet uit of u uw handen, voeten of gezicht net even iets meer aandacht wilt geven, of uw gehele lichaam. Ons ervaren team staat klaar om uw wensen ten aanzien van beauty en gezondheid te vervullen. Wij hopen u binnenkort in onze beautysalon te Goirle te mogen ontvangen.

Beautysalon Goirle: beautybehandeling uit en thuis

Bij beautysalon vanBeurden health & beauty kunt u terecht voor de meest ontspannen behandelingen voor het hele lichaam. Laat uw handen en voeten verzorgen tijdens een spa, verrijk uw huid met een huidverbeterende treatment of zet uw lichaam in het zonnetje in één van onze zonnebanken. Wij garanderen u dat u met een goed gevoel de deur van onze beautysalon te Goirle verlaat. Wilt u thuis verder genieten van uw behandeling? Koopt dan de producten die wij tijdens uw behandeling gebruikt hebben. U creëert uw eigen spa thuis.

Goed bereikbaar

Beautysalon vanBeurden health & beauty te Goirle is goed bereikbaar vanuit onder andere Tilburg, Oisterwijk en Hilvarenbeek. Wij zijn het beautycentrum in uw regio. Wilt u een behandeling boeken of wenst u meer informatie over onze treatments? Bel dan even naar 013 822 80 00.

Meer over onze diensten: