Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00 of stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl

  • Gediplomeerde medewerkers
  • 7 dagen per week geopend
  • Gratis parkeren
  • Exclusieve merken

Voor een afspraak of informatie kunt u ons bellen op:

013 822 80 00

QMS behandeling

Zoekt u een deskundige beautysalon waarbij u een QMS behandeling kunt boeken? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar vanBeurden health & beauty te Goirle. Klanten uit onder andere Oisterwijk, Tilburg, Riel en Hilvarenbeek weten ons steeds te vinden als zij toe zijn aan een middagje ontspanning. Kom gerust eens langs en ervaar zelf de voordelen van een QMS behandeling.

QMS behandeling: een huidverjongende behandeling

Naar mate de leeftijd vordert, kunnen er fijne lijntjes en rimpeltjes in het gezicht ontstaan. Niet iedereen is even blij met de eerste tekenen van ouderdom en gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg oplossingen om deze tekenen te vervagen. Een voorbeeld daarvan is een QMS behandeling. Deze behandeling staat garant voor huisverjonging en maakt rimpels en lijntje beduidend minder zichtbaar. Beautycentrum vanBeurden health & beauty biedt QMS behandelingen aan. Onze beautyspecialisten staan elke dag voor u klaar om u de behandeling te geven die u zich wenst.

Boek een behandeling

Wilt u ondervinden welk positief effect een QMS behandeling op uw huid heeft? Boek dan een huidverzorgingsbehandeling bij vanBeurden health & beauty, door te bellen naar 013 822 80 00. Ook voor vragen over onze behandelingen en de producten die wij gebruiken kunt u altijd bij ons terecht.

Meer over onze diensten: