Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00 of stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl

  • Gediplomeerde medewerkers
  • 7 dagen per week geopend
  • Gratis parkeren
  • Exclusieve merken

Voor een afspraak of informatie kunt u ons bellen op:

013 822 80 00

Schoonheidssalon Hilvarenbeek

Schoonheidssalon in de buurt van Hilvarenbeek gezocht? Boek eens een beautybehandeling bij vanBeurden health & beauty, te Goirle. In onze schoonheidssalon, die goed bereikbaar is vanuit Hilvarenbeek, kunt u terecht voor een scala aan behandelingen. Wij bieden vrijwel alles op het gebied van beauty en wellness. Verwen uzelf eens met een ontspannen middag.

Schoonheidssalon nabij Hilvarenbeek: behandeling naar keuze

Schoonheidssalon vanBeurden health & beauty, gelegen nabij Hilvarenbeek, biedt de meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen aan. U kunt bij onze deskundige medewerkers terecht voor een pedicure, een huidverzorgingsbehandeling, tanning, visagie, maar ook voor een complete beauty dag, waarbij u een dag lang verschillende soorten behandelingen krijgt. Voor hoeveel behandelingen u ook kiest, u loopt gegarandeerd ontspannen de deur uit. Gun uzelf een moment van ontspanning en boek samen met een vriend, vriendin of familielid een beautybehandeling bij vanBeurden health & beauty.

Doe een behandeling cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Doe dan eens een behandeling van schoonheidssalon vanBeurden health & beauty, nabij Hilvarenbeek, cadeau! Weet u niet welke specifieke behandeling u cadeau moet doen? Dan biedt onze gift cheque een uitkomst. Laat degene die een cadeau verdient zelf een schoonheidsbehandeling uitzoeken. Mocht u contact met ons willen opnemen, dan kan dat via het telefoonnummer 013 822 80 00.


Meer over onze diensten: