Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00 of stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl

  • Gediplomeerde medewerkers
  • 7 dagen per week geopend
  • Gratis parkeren
  • Exclusieve merken

Voor een afspraak of informatie kunt u ons bellen op:

013 822 80 00

Visagie Tilburg

Voor visagie op maat moet u bij vanBeurden health & beauty te Goirle, nabij Tilburg zijn. Onze visagisten staan voor u klaar om u te adviseren en te bekijken welke make-uptrends het best bij u passen. Wilt u ook eens iets nieuws op het gebied van make-up uitproberen? Bezoek dan vanBeurden health & beauty, nabij Tilburg, en ontdek wat wij op het gebied van visagie te bieden hebben.

Visagie Tilburg voor speciale gelegenheid

Gaat u binnenkort trouwen? Bent u toe aan een nieuwe look? Of wilt u gewoon graag eens iets nieuws uitproberen? De afdeling visagie van beautysalon vanBeurden health & beauty, nabij Tilburg, staat voor iedere wens open. Kom eens langs en vertel ons deskundige team hoe u uw make-up graag zou willen zien. Wij maken gebruik van een bekend Italiaans make-up merk dat garant staat voor kwaliteit en in luxe salons en enkele winkels verkocht wordt. Tevens is de make-up die wij gebruiken geliefd in de mode- en televisiewereld. Laat u verrassen door de look die wij met deze make-up kunnen creëren.

Informatie over de prijzen

Wilt u weten welke prijzen vanBeurden health & beauty, nabij Tilburg, rekent voor de diensten op het gebied van visagie? Bekijk dan onze prijslijst. Wij bieden diverse pakketten aan. Heeft u nog vragen over de behandelingen die wij in onze salon aanbieden? Bel dan eens naar 013 822 80 00.

Meer over onze diensten: