achtergrond slider
 • vanBeurden slider 1

Beauty Bear

Beauty Bear vitamines maken schoonheid tot een plezier! Onze Beauty Bear Vitamin Gummies zijn speciaal ontworpen met voedingsstoffen voor je HAAR, HUID, NAILS en TAN. Alle gummyberen zijn gemaakt op basis van pectine (fruitvezels) waardoor ze zacht en heerlijk zijn om op te kauwen. Beauty Bear Vitamins brengt je innerlijke schoonheid naar voren, omdat schoonheid van binnenuit komt.

Natuurlijke ingredienten

Wij geloven dat je de beste schoonheid bereikt door natuurlijke gezondheid. Daarom zijn al onze vitaminegommen gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten daarom geen kunstmatige kleurstoffen, aroma's, conserveermiddelen of zoetstoffen.
In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke kleur- en smaakstoffen van fruit en rietsuiker (1,3 g per dag dosis) en glucosestroop van glutenvrije tarwe en GMO-vrije maïs.

Diervriendelijk

We houden van dieren! Daarom zien we hen liever vrij rondlopen in de natuur met hun schattige baby's dan om ze te gebruiken in onze producten. Alle gummy-vitamines in de Beauty Bear-serie zijn gemaakt van pectine (fruitvezel) in plaats van gelatine en bevatten alleen veganistische ingrediënten.
Wij zijn van mening dat alle dieren een waardig leven moeten hebben en dus worden Beauty Bears ook niet op dieren getest. Daarom beloven we je dat alle dierenliefhebbers, vegetariërs en veganisten veilig kunnen genieten van onze gummies met een goed geweten.

 • Beauty Bear Hair Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingstoffen voor het haar. Door de heerlijke smaak van zwarte bes wordt het nemen van haar-vitamines een stuk aantrekkelijker. De gummies bevatten essentiële voedingsstoffen, waaronder Biotin, Acerola (C-vitamine), vitamine B12, vitamine E, vitamine A en Folic Acid. Dankzij deze uitgebalanceerde samenstelling van haarvoedingsstoffen wordt het haar versterkt, onderhouden en krijgt het meer volume en glans.

  Beauty Bear Hair Vitamines met essentiële voedingstoffen voor het haar

  Beauty Bear Hair Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingstoffen voor het haar. Door de heerlijke smaak van zwarte bes wordt het nemen van haar-vitamines een stuk aantrekkelijker. De gummies bevatten essentiële voedingsstoffen, waaronder Biotin, Acerola (C-vitamine), vitamine B12, vitamine E, vitamine A en Folic Acid. Dankzij deze uitgebalanceerde samenstelling van haarvoedingsstoffen wordt het haar versterkt, onderhouden en krijgt het meer volume en glans. De gummies bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Bovendien zijn de gummies 100% vegan en 100% cruelty free. De Beauty Bear Hair Vitamines zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle haartypen. Iedereen kan deze heerlijke haar-vitamines dus innemen!

  Zorgt voor lang, gezond en glanzend haar

  Verbeterd de haargroei

  Bevat vitamine A, B12, C, E

  Geschikt voor mannen en vrouwen

  Bevat essentiële voedingsstoffen

  Versterkt de hoofdhuid

  100% vegan

  Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

  Natuurlijke ingrediënten

  Biotine:

  Biotine is een van de belangrijkste haarvitamines, omdat biotine het haar versterkt, meer glans en meer volume geeft. Verschillende studies hebben aangetoond dat biotine helpt om de haargroei te verhogen. Biotine voorkomt het effect waarbij DHT (dihydrotestosteron),  het vermogen van haarzakjes beperkt om eiwitten, vitamines en mineralen die nodig zijn om haar te produceren, te absorberen. DHT is een veelvoorkomende oorzaak van haarverlies bij mannen, maar ook bij vrouwen met hormonale veranderingen vanwege bijvoorbeeld een zwangerschap of stress. Bovendien produceert biotine vetzuren met als resultaat een sterkere hardheid van de hoofdhuid waardoor roos en eczeem wordt voorkomen. Daarnaast maken vetzuren het haar gezonder en sterker, waardoor het haar niet breekt.

  Acerola:

  Acerola is een vrucht vol natuurlijke vitamine C. Dankzij het gebruik van deze vrucht bevatten de Beauty Bear Hair Vitamines op een natuurlijke manier veel vitamine C. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine C essentieel is voor de aanmaak collageen, wat cruciaal is voor de haargroei. Collageen versterkt de functie van de bloedvaten waardoor de voedingsstoffen optimaal aan het haar en de haarzakjes worden afgegeven. Japanse onderzoekers hebben in 2016 ontdekt dat afnemende collageengehaltes in de buurt van haarzakjes leid tot haarverlies. Zorg er daarom met de Beauty Bear Hair Vitamines voor dat je collageenspiegel hoog blijft! Bovendien bestrijd vitamine C het effect van vrije radicalen, die stress aan de cellen kunnen veroorzaken en zo de celstructuren destabiliseren.

  Vitamine E:

  Net als vitamine C bestrijd ook vitamine E vrije radicalen en werkt vitamine E samen met vitamine C, omdat beide vitamines de bloedcirculatie verbeteren. Zuurstof en andere voedingsstoffen kunnen daardoor gemakkelijker door de bloedvaten naar de haarzakjes worden geleid, waardoor het haar sneller groeit.

  Folic Acid:

  Folic acid is de eerste stadia in het proces van fijne en vol haar omdat foliumzuur de celdeling ondersteunt met als resultaat dat de haarzakjes in staat zijn om nieuw gezond haar te vormen. Op deze manier helpt foliumzuur bij het voorkomen van haaruitval, dunner wordend haar en houdt u uw hoofd vol met gezonde en gelukkige haarzakjes.

  Jodium:

  Jodium is een mineraal wat essentieel is voor een goede werking van de schildklier. De schildklier zorgt voor een normale productie van hormonen. Hormonen regelen de groei en het energiemetabolisme, wat betekent dat hormonen in elke cel worden gemetaboliseerd waaronder in de haarcellen. Dit geeft als resultaat dat de cellen de voedingsstoffen kunnen omzetten in energie en daardoor kunnen groeien. Een over- of onderproductie van schildklierhormonen zal leiden tot de vorming van DHT, wat leid tot haaruitval. Jodium helpt de biotine dus om van DHT af te komen en zorgt ervoor dat uw haarcellen sterk en vol worden met gezonde voedingsstoffen.

  Gebruik:

  Neem Beauty Bear Hair Vitamines 2 maal per dag minimaal 2 maanden lang om het gewenste effect te bereiken. De Beauty Bear varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je huid, nagels of tanning? Combineer dan de Beauty Bear Hair Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

  Resultaat:

  Beauty Bear Hair Vitamines zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar. De vitamines zorgen ervoor dat de haargroei verbeterd en tegelijkertijd versterkt. Bovendien wordt de hoofdhuid versterkt, waardoor roos en eczeem worden vermindert met als resultaat gezonde haarzakjes. De Beauty Bear Hair Vitamines bevatten een mix van voedingsstoffen en vitamines voor het haar die samenwerken om het haar te versterken met als resultaat gezonder haar en minder haarbreuk. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

  Ingrediënten:

  Hoeveelheid per portie (2 gummies):                                                  RI%

  Vitamine A                                                                   750 mcg             95%
  Vitamine B5                                                                 6 mg                  100%
  Vitamine B6                                                                 2,1 mg               150%
  Foliumzuur (B9)                                                           250 mcg            125%
  Vitamine B12                                                               6,3 mcg              250%
  Acerola-extract                                                            88 mg                 Niet bepaald
  Waarvan: vitamine C                                                   20 mg                 25%
  Vitamine D3                                                                10 mcg                200%
  Vitamine E                                                                  18 mg                  150%
  Biotine                                                                         360 mcg              720%
  Jodium                                                                        150 mcg              100%
  Zink                                                                             2,5 mg                 25% 
  Choline                                                                        40 mcg                Niet bepaald
  Inositol                                                                         50 mcg                Niet bepaald
  Cichorei Inuline                                                            24 mg                 Niet bepaald

  Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), Acerola-extract (Malpighi glabra L.), Vitamine A, plantaardige Vitamine D3, Vitamine E, Vitamine B5, Vitamine B6, Foliumzuur, Vitamine B12, Biotine, Jodium, Zink, Choline , Inositol, Cichorei-inuline, natuurlijk roma (zwarte bes), natuurlijke kleurstof (anthocyaninen), oppervlaktebehandelingsmiddel (kokosolie, raapzaadolie, carnaubawas).

 • Beauty Bear Nail Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingsstoffen die de nagels versterken en onderhouden. Dankzij de heerlijke smaak van groene appels wordt het innemen van nagel-vitamines een stuk aantrekkelijker! Beauty Bear Nail Vitamines bevat een uitgebalanceerde samenstelling van Akkerpaardenstaar, selenium, vitamine B6, vitamine B12 en zink, die gezamenlijk de nagels behouden en versterken.

  Beauty Bear Nail Vitamines met essentiële voedingsstoffen die de nagels versterken en onderhouden

  Beauty Bear Nail Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingsstoffen die de nagels versterken en onderhouden. Dankzij de heerlijke smaak van groene appels wordt het innemen van nagel-vitamines een stuk aantrekkelijker! Beauty Bear Nail Vitamines bevat een uitgebalanceerde samenstelling van Akkerpaardenstaar, selenium, vitamine B6, vitamine B12 en zink, die gezamenlijk de nagels behouden en versterken. Je nagels laten je gemakkelijk zien of ze genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Bij een tekort aan vitamines zal je lichaam allereerst de belangrijkste processen prioriteren waarbij de nagels de laagste prioriteit hebben. Hierdoor heb je bij een te kort aan vitamines broze en zwakke nagels. Door middel van de Beauty Bear Nail Vitamines zorg jij ervoor dat je altijd verzekerd bent van gezonde en sterke nagels!

  Zorgt voor gezonde en sterke nagels

  Verbetert het groeiproces

  Bevat vitamine B6 en B12

  Bevat essentiële voedingsstoffen

  Heerlijke smaak van groene appels

  100% vegan

  100% cruelty free

  Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

  Selenium:

  Selenium is een van de belangrijkste minralen voor het lichaam omdat selium de cellen beschermd en het immuunsysteem, het haar en de nagels versterkt. Gelukkig voor jou heeft het immuunsysteem de hoogste prioriteit zodat je lichaam gezond blijft. Een tekort aan selenium zal daarom de sterkte van je nagels en het haar verminderen waardoor ze zwak en kwetsbaar blijven. Voor sterke, gezonde en mooie nagels is genoeg selenium daarom essentieel.

  Akkerpaardenstaar:

  Akkerpaardenstaar wordt ook wel Equisetum Arvense L. genoemd en is een plant vol met natuurlijke en organisch gebonden silicium. Silicum wordt door het lichaam gebruikt in alle weefsels die sterk moeten zijn, waaronder de nagels. Silicum ondersteunt ook de structuur in eiwitten waaronder collageen en elastine met als resultaat elastische en flexibele nagels die niet gemakkelijk breken.

  Vitamine B12 en B6:

  Vitamine B12 en B6 zorgen er gezamenlijk voor dat de vorming van rode bloedcellen wordt versterkt. Hierdoor kan zuurstof ononderbroken doorstromen naar alle cellen van het lichaam, waardoor de cellen optimaal hun werk kunnen doen. Bovendien is vitamine B12 ook belangrijk voor de celdeling. Vitamine B12 is cruciaal wanneer je nieuwe cellen moet vormen en om weefsel te laten groeien zoals je nagels.

  Zink:

  Zink is een belangrijk mineraal voor de nagels, omdat een gebrek aan zink in de nagels een fragiele nagelstructuur oplevert met als gevolg kapotte en gescheurde nagels. Zink is betrokken bij de biochemische reactie de ervoor zorgen dat je cellen en daardoor je nagels groeien. Een laag zinkgehalte in je nagels heeft daarom een langzamer groeiproces als gevolg.

  Gebruik:

  Neem Beauty Bear Nail Vitamines 2 maal per dag minimaal 2 maanden lang om het gewenste effect te bereiken. De Beauty Bair varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je haar, huid of tanning? Combineer dan de Beauty Bear Nail Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

  Resultaat:

  Beauty Bear Nail Vitamines is een uitgebalanceerde samenstelling van Akkerpaardenstaar (equisetum arvanse l), Selenium, Zink, Vitamine B6 en Vitamine B12, die je lichaam de essentiële voedingsstoffen geeft die het nodig heeft met als resultaat sterke en gezonde nagels. Dankzij de gummies heb je geen last meer van kapotte of gescheurde nagels en kun je genieten van sterke nagels. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

  Ingrediënten:

  Hoeveelheid per portie (2 gummies):                                                          RI%

  Vitamine B6                                                      1,4 mg                                100%

  Vitamine B12                                                    6,25 mcg                             250%

  Selenium                                                          13,75 mg                             25%

  Zink                                                                  5 mg                                    50%

  Akkerpaardenstaar                                           200 mg                                Niet bepaald

  Waarvan: silicium                                            5,8 mg                                  Niet bepaald

  Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), paardenstaart (Equisetum arvense L.), Selenium, Vitamine B6, Vitamine B12, Zink, natuurlijk aroma (groene appels), Zuurteregelaar (citroenzuur), oppervlaktebehandelingsmiddel ( kokosolie, koolzaadolie, carnaubawas).

 • Beauty Bear Tan Vitamines zijn heerlijke gummies met een sterke combinatie van Beta-caroteen, Vitamine C en Acerola

  Beauty Bear Tan Vitamines De gummies bereiden je huid voor op een mooie en langdurige bruine teint

  Beauty Bear Tan Vitamines zijn heerlijke gummies met een sterke combinatie van Beta-caroteen, Vitamine C en Acerola. Dankzij de heerlijke smaak van sunkissed perziken wordt het nemen van tanning-vitamines een stuk aantrekkelijker! De gummies bereiden je huid voor op een mooie en langdurige bruine teint, terwijl je tegelijkertijd beschermd bent tegen verbranding door de zon. Bovendien helpen de tan vitamines ook tegen zonneallergie. De Beauty Bear Tan Vitamines is een ideaal supplement om een mooie en langdurige kleur te bereiken terwijl je je huid beschermt en onderhoudt.

  Beschermt de huid

  Bevat essentiële voedingstoffen

  Helpt tegen zonneallergie

  Heerlijke perzik smaak

  Bereid de huid voor op een mooie langdurige bruine teint

  100% Vegan

  Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

  Beta-caroteen:

  Beta-caroteen helpt de huid te behouden. Net als vitamine C helpt het bij de vorming van nieuw collageen terwijl de huid tegelijkertijd wordt beschermd tegen oxidatieve stress en zonnestralen. Beta-caroteen is een voorloper van vitamine A en kan in het lichaam worden omgezet in vitamine A. Beta-caroteen is een caroteen ofwel een groep gele en rode pigmenten. Deze komen van nature voor in wortels, waardoor ze hun kleur krijgen. Bij gebruik van beta-caroteen gedurende een langere periode, kunt u het effect “carotenemie” ervaren. Dit is een effect waarbij de onderhuid goudkleurig wordt en je een gouden huidskleur krijgt. Wanneer de huid gebruind raakt, wordt de gebruinde kleur gevormd rond de pigmentcellen van de opperhuid en krijgen de celkernen een beschermende laag. De gebruinde teint is daarom een natuurlijk beschermingsmechanisme in het lichaam. Hierdoor helpt het ook tegen zonneallergie. Bij gebruik van Beta-caroteen wordt de huid sneller gebruind en is het moeilijker om te verbranden.

  Acerola:

  Acerola is rijk aan vitamine C, die het lichaam helpt bij de aanmaak van nieuw collageen in de huid en tegelijkertijd is de huid beschermd tegen oxidatieve stress. Vitamine C is essentieel om de aminozuren die delen van het eiwitcollageen en procollageen vormen, te combineren. Collageen is het meest voorkomende eiwit bij de mens. Het is een hoofdproteïne in bindweefsel zoals pezen en kraakbeen, maar wordt ook aangetroffen in tandvlees, botten, haar, nagels en voornamelijk in de huid. Collageenvorming neemt af met de leeftijd waardoor de huid meer gekreukt raakt. Ook UV-stralen verminderen de aanmaak van collageen in de huid. Voor het behoud van het collageengehalte is vitamine C daarom essentieel. Om de huid te beschermen, te versterken en te onderhouden is het dus belangrijk om het collageengehalte te behouden. Dit kun je doen door de Beauty Bear Tan Vitamines te gebruiken. Dit maakt de tan vitamines een ideaal supplement om een mooie en langdurige kleur te bereiken terwijl je je huid beschermt en onderhoudt.

  Gebruik:

  Begin de Beauty Bear Tan Vitamines ongeveer 4 weken vóór blootstelling aan de zon om het best mogelijke effect te bereiken. Blijf de Beauty Bear Tan Vitamines innemen terwijl je wordt blootgesteld aan de zon om het meeste uit de zonnestralen te halen en om je tegelijkertijd te beschermen tegen verbranding door de zon. Beauty Bear Tan Vitamines vervangen niet het gebruik van zonnebrandcrème. Het is daarom aan te raden altijd de juiste SPF-zonbescherming te gebruiken als je in de zon blijft. De Beauty Bear-varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je haar, huid of nagels? Combineer dan de Beauty Bear Tan Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

  Resultaat:

  Beauty Bear Tan Vitamines bereid de huid op een mooie en langdurig gebruinde teint. De huid wordt tegelijkertijd beschermd tegen de zon. Dankzij de beta-caroteen kun je genieten van een goudkleurige teint. Door de toegevoegde essentiële vitamines wordt het collageengehalte verhoogd  met als resultaat dat het de huid sterker is en beter wordt onderhouden.

  Ingrediënten:

  Hoeveelheid per portie (2 gummies):                                                      RI %:

  Beta-caroteen                                3 mg                                                  188%

  Acerola-extract                              350 mg                                               Niet bepaald

  Vitamine C                                     80 mg                                                100%

   

  Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), Acerola-extract (Malpighia glabra L.), Bèta-caroteen, natuurlijk aroma (perzik), oppervlaktebehandelingsmiddel (kokosolie, koolzaadolie, carnaubawas).

 • Beauty Bear Skin Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingstoffen voor de huid. Door de heerlijke smaak van frambozen wordt het nemen van huid-vitamines een stuk aantrekkelijker!

  Beauty Bear Skin Vitamines met essentiële voedingstoffen voor de huid

  Beauty Bear Skin Vitamines zijn heerlijke gummies met essentiële voedingstoffen voor de huid. Door de heerlijke smaak van frambozen wordt het nemen van huid-vitamines een stuk aantrekkelijker! De gummies bevatten essentële voedingsstoffen, waaronder vitamine A en zink, die de huid en Ceramiden versterken en onderhouden met als resultaat een verbetering van de elasticiteit van de huid en het verschijnen van rimpels afremt. De aan Beauty Bear Skin Vitamines toegevoegde vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen werken samen en synergiseren met elkaar om een optimaal effect te garanderen.

  Vermindert zichtbaarheid rimpels

  Verbetert de huidstructuur

  Bevat Ceramiden-olie

  Heerlijke frambozen smaak

  Bevat vitamine A en zink

  Bevat essentiële voedingsstoffen

  100% Vegan

  Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

  Ceramiden-olie

  De ceramiden-olie in Beauty Bear Skin Vitamines is gepatenteerd en klinisch gedocumenteerd. De olie verbeterd de elasticiteit van de huid en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. De hoeveelheid ceramide in de huid neemt af door veroudering. De toevoer van ceramiden is belangrijk omdat afname hiervan resulteert in een droge, ruwe en jeukende huid. Een gezonde opperhuid bestaat uit keratine en vetten, waarvan ongeveer 50% van de vetten ceramidelipiden moeten zijn. Verschillende onderzoeken naar het nemen van ceramideolie tonen aan: 18% vermindering van rimpels, 26% betere huidelasticiteit en 21% betere huidvocht. Bovendien vermindert ceramide-olie het vochtverlies met 14% wat resulteert in een zachte huid in 2 maanden.

  Vitamine A en zink:

  Naast ceramiden hebben ook vitamine A en zink een verbeterend effect op de huid. Vitamine A en zink verbeteren de huidkwaliteit en optimaliseren de vochtbalans van de huid. Vitamine A heeft niet voor niets de bijnaam “de vitamine van de huid” omdat deze vitamine helpt om de huid te behouden en te versterken. Vitamine A helpt ook tegen acne en een droge en een onzuivere huid. Een te kort aan vitamine A kan veel huidproblemen zoals psoriasis, droogheid, roos en eczeem veroorzaken. Zink is daarnaast vooral goed voor de huid omdat dit het excretiestelsel helpt. Het excretiestelsel zorgt voor de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Acne en algemene puistjes zijn een combinatie van talg, acne-bacteriën en hebben de neiging om samen te kleven met dode huidcellen. Dit zorgt ervoor dat de acne-bacteriën in de poriën veilig en goed leven van talg etc. Het afval irriteert de huid en activeert het immuunsysteem dat puistjes en andere onzuiverheden veroorzaakt. Zink vermindert de onzuiverheden van de huid wat resulteert in minder acne. Zink scheid de verschillende afvalstoffen van het lichaam en dit effect wordt verbeterd in combinatie met vitamine A.

  Gebruik:

  Neem Beauty Bear Skin Vitamines 2 maal per dag minimaal 2 maanden lang om het gewenste effect te bereiken. De Beauty Bear-varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je haar, nagels of tanning? Combineer dan de Beauty Bear Skin Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

  Resultaat:

  Dankzij de combinatie van essentiële voedingstoffen wordt de huid versterkt en onderhouden met als resultaat een verbetering van de elasticiteit van de huid en vermindering van de zichtbaarheid van rimpels. De toegevoegde Zink zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit de huid worden verwijderd waardoor huidproblemen worden verminderd. Resultaat kan per persoon verschillen.

  Ingrediënten:

  Hoeveelheid per portie (2 gummies):                                   Dagelijkse waarde (DK) %:

  Vitamine A                                                        400 mcg               50%
  Vitamine B5                                                      3 mg                     50%
  Vitamine B6                                                      0,7 mg                  50%
  Biotine (B8)                                                      25 mcg                  50%
  Vitamine B12                                                   1,25 mcg               50%
  Vitamine D3                                                     2,5 mcg                 50%
  Vitamine E                                                       6 mg                      50%
  IJzer                                                                 2,1 mg                  15%
  Zink                                                                  5 mg                      50%
  Cichorei-inuline                                                4,5 mg                  Niet bepaald
  Ceramide Oli                                                    75 mg                   Niet bepaald
  Granaatappelextract                                        100 mg                 Niet bepaald
  Waarvan: ellaginezuur                                     40 mg                   Niet bepaald

  Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), natuurlijke Ceramidenolie, Granaatappelextract (Puncia Granatum L.) met ellaginezuur, Vitamine A, Vitamine B5, Vitamine B6, Biotine, Vitamine B12, Vitamine D3, Vitamine E, IJzer , Zink, Cichorei Inuline (vezel), natuurlijk aroma (framboos), Zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijke kleurstof (Anthocyanins), Coating (kokosolie, koolzaadolie, carnaubawas).

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.