achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Beauty Bear

Beauty Bear vitamines maken schoonheid tot een plezier! Onze Beauty Bear Vitamin Gummies zijn speciaal ontworpen met voedingsstoffen voor je HAAR, HUID, NAILS en TAN. Alle gummyberen zijn gemaakt op basis van pectine (fruitvezels) waardoor ze zacht en heerlijk zijn om op te kauwen. Beauty Bear Vitamins brengt je innerlijke schoonheid naar voren, omdat schoonheid van binnenuit komt.

Natuurlijke ingredienten

Wij geloven dat je de beste schoonheid bereikt door natuurlijke gezondheid. Daarom zijn al onze vitaminegommen gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten daarom geen kunstmatige kleurstoffen, aroma's, conserveermiddelen of zoetstoffen.
In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke kleur- en smaakstoffen van fruit en rietsuiker (1,3 g per dag dosis) en glucosestroop van glutenvrije tarwe en GMO-vrije maïs.

Diervriendelijk

We houden van dieren! Daarom zien we hen liever vrij rondlopen in de natuur met hun schattige baby's dan om ze te gebruiken in onze producten. Alle gummy-vitamines in de Beauty Bear-serie zijn gemaakt van pectine (fruitvezel) in plaats van gelatine en bevatten alleen veganistische ingrediënten.
Wij zijn van mening dat alle dieren een waardig leven moeten hebben en dus worden Beauty Bears ook niet op dieren getest. Daarom beloven we je dat alle dierenliefhebbers, vegetariërs en veganisten veilig kunnen genieten van onze gummies met een goed geweten.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.