achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Dieet Pro

Nog sneller resultaat bij het sporten in onze TMF warmtecabine’s of enkel een paar kilo’s kwijt?

Ontdek de nieuwste manier, Dieet Pro

Uniek aan Dieet Pro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Helpt het lichaam te reinigen via de lever*
  • Helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden**
  • Met chroom, choline, groene thee en L-carnitine.
  • Unieke weekmenu’s 

Er is geen dieet shake te vergelijken met Dieet Pro! 
Dieet Pro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. Dieet Pro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat Dieet Pro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. 

Ook bevat Dieet Pro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van deze stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.
Met deze unieke eigenschappen is Dieet Pro niet te vergelijken met andere dieet shakes die meestal het goedkope soja eiwit bevatten en vaak vol zitten met snelle suikers zoals dextrose of maltodextrine. 

Het grote voordeel aan Dieet Pro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden.
vanBeurden health&beauty staat achter een gezonde en verantwoorde manier van afvallen, in combinatie met de TMF warmtecabine’s. De combinatie van sporten onder begeleiding en het persoonlijk advies van onze voedingscoach Anne zal zorgen voor prachtige resultaten op een verantwoorde manier.

Dieet Pro is verkrijgbaar in de 4 heerlijke smaken aardbei, banaan, chocolade en vanille.
Een pot Dieet Pro van 500 gram bevat maar liefst 22 doseringen. 

Begin vandaag met het nr. 1 dieetproduct; Dieet Pro!

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.