O·P·I

Voor al onze behandelingen in de luxe hand & feet Spa en in onze professionele pedicure salon maken wij gebruik van het merk O·P·I.
O·P·I is ‘s werelds meest toonaangevende merk op het gebied van professionele hand-, voet-, en nagelverzorging. 
De producten van deze Amerikaanse firma zijn wereldwijd te vinden in de meest exclusieve nagelsalons, op rode lopers en is tientallen keren onderscheiden met diverse awards, waaronder 23 keer de ABBIE award: de Oscar onder de beautyproducten.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten - met een geweldige glans! De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

Naast de volledige collectie nagellakken hebben wij ook het volledig assortiment infinte shine & gelcolor. Infinte shine zit tussen een gewone nagellak en een gelcolor in en is ideaal voor thuis. Gelcolor by O·P·I  is ongekend populair en niet meer uit onze salon weg te denken. 2 tot 3 weken prachtige nagels met een uitzonderlijke glans. Gelcolor is enkel te boeken als salon treatment.

Het gehele assortiment hand, voet & nagelproducten is natuurlijk bij ons te vinden in de speciale O·P·I  corner.

Bent u benieuwd welke variant lak of welk verzorgingsproduct het meest geschikt is voor u? Wij adviseren u graag!

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.