achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • vanBeurden slider 2
  • vanBeurden slider 3

Pupa Milano

BEAUTY MADE IN ITALY

Waar PUPA Milano 30 jaar geleden een start maakte met het ontwikkelen van de beautykit heeft ze een spectaculaire reis in de tijd gemaakt en is momenteel een van de meest toonaangevende make-up merken. Rood is de merkidentiteit van PUPA Milano. Rood staat voor passie, energie en durven.

PUPA Milano is een trendy merk dat altijd inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en beauty. PUPA Milano is één van de marktleiders in Italië op het gebied van beauty. De Italiaanse stijl van PUPA Milano is doorgevoerd in de trendy en fashionable make-up producten.

 

Bij vanBeurden health & beauty werken wij in Goirle exclusief met dit prachtige make up merk. Twee grote displays met de aller nieuwste producten zorgen ervoor dat u altijd kunt kennis maken met de make up van dit moment. Ook hebben wij de gehele collectie op voorraad en schakelen we altijd mee met de trends van het moment. Natuurlijk zijn ook de bekende “lookjes” bij ons te vinden met een prachtige look voor dat seizoen.

Tijdens onze visagie behandelingen werken wij enkel met deze prachtige producten. Deze prachtige en zachte lijn garandeert diepe kleurpigmenten, een lange houdbaarheid en een stralende glans.

Ons gehele team professioneel opgeleide visagistes adviseert u graag welke make up het beste bij u past. Of dit nu voor overdag is of juist voor een speciale gelegenheid. 

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.