Craith Lab 

NIEUW! Craith Lab heeft 4 nieuwe producten aan de Gold Line toegevoegd, deze wil je niet missen!

 

Balancing Toner - Soft lotion
Gun jij je huid en jezelf het zen-gevoel? 
Dan kan je niet zonder deze hydraterende tonic met zeewater en collageen. Je huid revitaliseert en hydrateert, de doorbloeding stimuleert en de natuurlijke afweer versterkt. Maar we kunnen het ook kort samenvatten: je krijgt een stralend huidbeeld.

 

Elastin Gen Booster - Cream mask
Geef je huid een boost met dit regenererend en verstevigend crèmemasker. 
Je kan je huid geruststellen met dit verstevigend en beschermend crèmemasker. Het ondersteunt de celvernieuwing intensief en zorgt tegelijkertijd voor veel vochtbinding. Vooral bij een droge huid.
Het bindweefsel van de huid wordt hersteld en krijgt daardoor extra elasticiteit en stevigheid. Over een extraatje gesproken! 

 

Cell Genetic - Day & Night Cream
Hoogwaardig, anti-ging, epigenetische actieve ingrediënten, bescherming én versterking van de huid?
Maak kennis met onze Cell Genetic Day & Night Cream. Fijne lijntjes en rimpels moeten plaats maken voor de combinatie van hyaluronzuur en collageen die de huid stevig en elastisch maakt. Maar we hadden het over een hoogwaardige crème, dus het stopt hier niet. Een epigenetische peptide versnelt de regeneratie van de huid, activeert het celreinigingsproces en zorgt voor een mooie egalere teint.  

 

Refirming Neck - Serum
Heb je een hulplijn nodig voor je hals en decolleté? 
Net die plaatsen die goed zichtbaar zijn. Niet alleen voor anderen, maar vooral voor jezelf. Dit hals- endecolletéserum met anti-oxidatieve eigenschappen brengt de huid weer terug in topvorm. Met een versterkte weerstand, betere stevigheid en elasticiteit voelt je huid zijdezacht aan. Tegelijkertijd wordt de huid intensief gehydrateerd en voorzien van waardevolle vitaminen. Rimpels verminderen direct en op lange termijn. Die kin mag terug zelfverzekerd de hoogte in, want je hals en decolleté mogen opnieuw gezien worden

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.