Nieuw bij vanBeurden health & beauty, HydraFacial™

 

30 minuten. 3 stappen. De beste huid van je leven.

Zie jij dat wel zitten? Wij zijn alvast erg verheugd om jou te kunnen meedelen dat we een nieuwe topper in ons salon mogen verwelkomen!

HydraFacial™ is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappenbehandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en hydratatie. Via boosters of ledlicht kunnen specifieke huidproblemen trouwens erg efficiënt worden aangepakt. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentatie of een vale teint… HydraFacial™ slaagt erin je huidconditie drastisch te verbeteren van binnenuit! De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft  onmiddellijk resultaat.

Je hoeft ons trouwens niet op ons woord te geloven. Ook vele Hollywoodsterren en dermatologen zijn fan! Al blijft zelf een behandeling ondergaan de beste manier om erachter te komen wat HydraFacial écht kan doen voor jouw huid. You have to get it to get it! ;-)

Vanaf nu kan je dus gewoon bij ons terecht voor de enige echte HydraFacial™ behandeling. Boek vandaag nog je afspraak in en geniet heel binnenkort van je beste huid ooit!

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.