De nieuwe najaars-wintercollectie van OPI van 2019 is binnen! Nu de dagen beetje bij beetje al wat korter worden en de regendruppels soms alweer naar beneden vallen is bij ons ook de nieuwe najaars-wintercollectie van OPI binnen gedruppeld. 

In de hero shade van deze collectie ‘Good Girls Gone Plaid’ komt enerzijds het regenachtige en anderzijds de schoonheid van de herfst in Schotland tot uitdrukking. Dit donker amethist lijkt in bepaald licht op een trendy zwarttint, maar heeft veel meer diepgang door juweelkleurige ondertonen. Het Schotse landschap vormde de basis voor 12 nieuwe najaarskleuren. Denk aan hellingen bezaaid met paarse heide, bladeren in warme herfstkleuren van rood, oranje tot diepgroen en de uitgestrekte kustlijnen, de vele meren en rivieren in alle denkbare blauwtinten.   

Alle kleuren uit de Scotland Collection zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak, zodat jij de color treatment kunt kiezen die past bij jouw wensen. 

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.