Beautyliefhebbers opgelet!

Wij hebben de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten en zijn op zoek gegaan naar de nieuwste technologie in huidverbetering, om zo nog meer voor uw huid te kunnen betekenen. Wij kunnen met trots melden dat wij binnenkort gaan werken met pHformula. Een Pharma cosmeceutical! 

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

Doordat wij met pHformula werken met een resurfacing i.p.v. een peeling hebben wij besloten dat pHformula de vervanger wordt van pca-skin. Dit omdat we met pHformula nog meer kunnen werken op het gebied van huidverbetering en de hersteltijd een stuk lager ligt dan bij pca-skin. Ook kunnen we de behandelingen in de zomer periode doorzetten, ideaal voor 365 per jaar!

Wij laten U heel graag kennis maken met deze fantastische nieuwe lijn d.m.v. een persoonlijk huidadvies tijdens een treatment of in onze beautyStore.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.