!QMS medicosmetics Epigen Anti-Pollution Duo Box

Exclusief verkrijgbaar bij vanBeurden health & beauty!
Leverbaar vanaf 12 december

Epigen Daily Detox Serum + Epigen Pollution Rescue Overnight Mask

Geïnspireerd door de nieuwste Epigenetika studies, die ertoe bijdragen dat onze huidcellen langer jong en actief blijven. Deze unieke set, bevat een geheel nieuw product in het anti-pollutie gamma van QMS Medicosmetics, namelijk het Epigen Pollution Rescue Overnight Mask. Daarnaast het befaamde EpiGen Daily-Detox Serum.  Epigen Pollution Rescue Overnight Mask, speciaal ontwikkeld om de vermoeide en futloze huid zijn jeugdige uitstraling weer terug te geven en fijne lijntjes te verminderen. Het EpiGen Daily-Detox Serum vult de werking van het Epigen Pollution Rescue Overnight Mask perfect aan. De zijde zachte formule van het Epigen Detox Serum beschermt tegen externe invloeden en pakt stress aan op cellulair niveau.

  • Anti oxidatieve stress voor je huid, beschermt tegen vrije radicalen uit ons milieu
  • Revitaliseert de futloze huid en verbetert de teint
  • Vermindert fijne lijntjes
  • Intensieve hydratatie
  • Vermindert roodheden

Gebruik
Epigen Pollution Rescue Overnight Mask ’s avonds aanbrengen, op een gereinigde huid of over het nacht collageen. Zacht inmasseren en de hele nacht laten inwerken. 2 à 3 keer per week gebruiken. Onze beauty professionals staan 7 dagen per week voor u klaar voor het beste QMS beauty advies.

EpiGen Daily-Detox Serum ’s morgens op de gereinigde huid of over het dag collageen aanbrengen. Gebruik dagelijks.
 

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.