• Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

pHformula producten

pHformula biedt een breed scala aan producten die u bij vanBeurden health & beauty in Goirle kunt bestellen. De producten maken de huid sterker, stralender en jonger en zorgen voor een snel resultaat. Dit geldt zowel bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging. We vertellen u graag meer over deze producten en voorzien u van advies op maat.

We gebruiken pHformula producten voor onze huidbehandelingen

De pHformula producten kunt u bij ons niet alleen los kopen, maar we gebruiken de producten ook voor onze pHformula behandelingen. In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen, geschikt voor verschillende huidtypen. Heeft u bijvoorbeeld last van chronische roodheid, acne of pigmentproblemen? Dan bieden de pHformula producten en treatments een uitkomst. Daarnaast gaan de behandelingen ook huidveroudering tegen door intensieve rimpelvermindering en het verstrakken van de huid.

Geef uw bestelling door of maak een afspraak

Heeft u interesse in de pHformula producten en huidbehandelingen? Neem dan contact met ons op om uw bestelling door te geven of een afspraak te maken. U bereikt ons door te bellen naar +31 13 822 80 00 of door een e-mail te sturen naar mail@vanbeurden.nl. Ons team staat dagelijks voor u klaar en we zien u dan ook graag verschijnen in onze beautysalon in Goirle!

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.