HydraFacial

Met een combinatie van perfecte producten en geavanceerde apparatuur, bieden wij u op maat gemaakte behandelingen voor verschillende huidproblemen.

Ontdek de ultieme ervaring met onze 60' Platinum HydraFacial, waarbij het ontgiftingsproces wordt gestimuleerd en uw huid diep gereinigd en gehydrateerd wordt. Kies uit onze 45' Deluxe HydraFacial-opties, waaronder Age-Refinement en Clarifying, om specifieke huidproblemen aan te pakken. Of geniet van de 30' Signature HydraFacial voor een diepe reiniging, extracties en hydratatie.

vanBeurden - HydraFacial

Onze HydraFacials

 • 60’ Platinum HydraFacial

  € 228,00

  Ervaar de ultieme HydraFacial-ervaring met de Platinum HydraFacial-behandeling. Dit is een uitgebreide behandeling die begint met lymfedrainage om het ontgiftingsproces te stimuleren. Vervolgens wordt uw huid diep gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster, en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode LED-licht verbetert de huidstevigheid, vermindert fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 • 45 Deluxe JLO Beauty

  € 198,00

  Geniet van een diepe reiniging, extracties en hydratatie van uw huid met de Signature HydraFacial-behandeling. Super-serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur worden gebruikt om uw huid te voeden en te hydrateren. Verstrakken, verhelderen en hydrateren  dat is precies wat de JLO booster doet. Het is de perfecte Hydrafacial add-on voor een dewy-fresh gloed, en een gladde, zachte, soepele huid. 

  Lees meer

 • 45’ Deluxe HydraFacial | Booster naar keuze

  € 198,00

  Krijg alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature-behandeling, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met boosters en LED-licht. 

  Kies uit de volgende HydraFacial Boosters

  • Britenol, werkt verhelderend en brengt de huidtint in balans
  • Dermabuilder, Egaliseert en verfijnt de huid
  • Regen GF, Hersteld en verstevigd de huid
  • Circadia Chrone-Peptide, Herstelt hydratatie om de vitale vochtbalans van de huid aan te vullen
  • Circadia Protec Plus, Kalmeert en beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen
  • Nassifmd, Cocktail van ingredienten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt
  • Jennifer Lopez Beauty Booster, Maakt de huid stralender en geeft hem een mooie, frisse glow.
 • 30’ Signature HydraFacial

  € 153,00

  Geniet van een diepe reiniging, extracties en hydratatie van uw huid met de Signature HydraFacial-behandeling. Super-serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur worden gebruikt om uw huid te voeden en te hydrateren.

HydraFacial Perk for Eyes and Lips

 • HydraFacial Perk Eye incl. thuisproduct

  Verwen je ogen met de HydraFacial Perk Eye-behandeling. Deze zachte oogbehandeling maakt gebruik van een mix van multi-peptiden om de huid rond de ogen op te helderen en te verstevigen, terwijl de hydratatie behouden blijft. Geniet van een frisse en wakkere blik dankzij verkwikkende groene thee-extracten en citroenzuur. 

  Na de behandeling ontvang je de helft van het Eye Replenishing Serum om thuis te gebruiken en de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. In combinatie met een HydraFacial-behandeling kost dit €40,-. De losse behandeling inclusief serum kost €50,-.

  tijdsduur:
  ± 10 minuten
 • HydraFacial Perk Lips incl. thuisproduct

  Verwen je lippen met de HydraFacial Lips-behandeling. Deze zachte behandeling maakt gebruik van antioxidanten zoals vitamine A en E om je lippen mooier en voller te maken. 

  Je ontvangt de helft van het Antioxidant Renewal Serum om thuis aan te brengen na het reinigen van je lippen, zowel 's ochtends als 's avonds. Het is ook ideaal voor het onderhouden van je lippen na een lip filler behandeling. In combinatie met een HydraFacial-behandeling kost dit €40,-. De losse behandeling inclusief serum kost €50,-.

  tijdsduur:
  ± 10 minuten