achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Tanning

Een bezoekje aan de zonnebank heeft niet alleen voordelen voor uw tintje, maar ook voor uw gezondheid! Natuurlijk: overdaad schaadt, maar door de zonnebank wordt vitamine D aangemaakt en maakt je lichaam endorphine aan: een stofje in je hersenen waardoor je je fijner gaat voelen.

Bij vanBeurden health & beauty kunt u veilig en verantwoord zonnen onder de meest exclusieve zonnebanken van megaSun. In deze zonnebanken zitten P2 lampen, die u voorzien van een flinke dosis vitamine D. Een speciaal element zorgt ervoor dat uw schouders ook meebruinen en de ingebouwde vernevelaar geeft u een heerlijke verfrissing terwijl u zont. Dát maakt zonnen bij vanBeurden een ultieme Tanning Experience!

MegaSun - The Ultimate Tanning Experience (max 20 minuten) vanaf € 10,00
Veilig en verantwoord zonnen powered by megaSun

MegaSun - Altijd Zon Experience (max 20 minuten) Per Maand* € 34,95
Uniek! Altijd zon voor 1 vaste prijs per maand

LET OP: Deze treatments zijn alleen telefonisch of in de zaak te reserveren

* Automatische incasso mogelijk. Deze maandelijkse incasso kan stop gezet worden wanneer u wilt.
(Informeer naar de mogelijkheden)

Easycare

Verzekerd zijn van de meest geschikte dosis zonlicht? We hebben ook megaSun zonnebanken die zijn uitgerust met Easycare, een uniek systeem waarop de zonnebank precies kan zien hoeveel zonlicht uw huid nodig heeft. U raakt met de sensor uw wang en de binnenkant van uw pols aan, waarna het apparaat meteen de maximale UV straling berekent. Toch genieten van het maximale vermogen van de zonnebank? Dat kan natuurlijk ook, en is aan te geven op het Easycare systeem.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.