Skin Experience days

Speciaal voor jou hebben we exclusieve experience days samengesteld om kennis te maken met het aller nieuwste op het gebied van huidverbetering. Tijdens een heerlijke op maat gemaakte facial ontdek jij alle innovaties op het gebied van huidverbetering en krijg jij onder het genot van een bubble & bite een passend skincare advies voor thuis.

Graag nodig ik je uit en ontvang je heel graag op het event naar keuze.

Aankomende events

 • QMS Event 24 mei

  € 129,95

  Tijdens de QMS exclusive treatment lanceren we het allernieuwste collageen sheet masker met een direct verbluffend resultaat. Dit masker combineren we het een persoonlijk samengestelde facial voor maximale ontspanning en resultaat. Het nieuwe product bevat lang levende cellen met een hoog tanninegehalte en het vermogen om de stamcellen van de huid te activeren en de levensduur ervan te verlengen.

  Direct zichtbare voordelen:

  • Verzorgt met intense hydratatie
  • Vermindert fijne lijntjes
  • Egaliseert de huidtint
  • Activeert celvernieuwing
  • Directe versteviging van de huid

  Normaal €174,95 tijdens QMS event €129,95 
  (beperkt aantal plaatsen)

 • Craith Lab event 30 mei

  € 99,00

  Tijdens deze speciaal ontwikkelde Craith Lab treatment laten we je kennis maken met het allernieuwste Vegan collageen serum. Door de combinatie van op maat afgestemde producten ervaar je een directe versteviging van de huid voor een waanzinnig resultaat.

  Marieke Seegers, Craith lab specialiste ontvangt je graag voor een persoonlijk huidadvies en past dit direct toe in een op maat gemaakte kennismaking facial waar we jou direct kennis laten maken met het nieuwe collageen!

  Normaal €158,- tijdens het Craith Lab Event € 99,-
  (beperkt aantal plaatsen)

 • Forlle'd Event 6 juni

  € 149,95

  Forlle’d
  "it's like an injectable in a bottle"

  Ongeëvenaard en de meest populaire productlijn van dit moment in Forlle'd. De huid verstevigen, fijne lijntjes verzachten en zorgen voor een stralend ogende huid, zonder botox! Tijdens deze dag introduceren we het aller nieuwste platinum masker wat  zorgt voor een consistente anti-oxidante werking en helpt de melanineproductie te reguleren. Op deze manier werkt het masker effectief tegen tekenen van veroudering. Het verbetert de weerstand van de huid tegen externe omgevingsfactoren en werkt als een booster voor antioxidanten.

  Normaal €194,95 tijdens Forlle’d event €149,95
  (beperkt aantal plaatsen)