Advies bij lijntjes en veroudering

Heeft u last van fijne lijntjes, huid-verslapping of veroudering? Bij vanBeurden health & beauty kunt u terecht voor advies bij diverse huidproblemen zoals fijne lijntjes, huidverslapping- en veroudering.

Duidelijk stappenplan

Samen met onze skin professional bespreekt u uw doelen en verwachtingen tijdens een intake gesprek. Op basis van een huidanalyse wordt een op maat gemaakt behandeladvies opgesteld. Na deze persoonlijke behandeling staat de specialist klaar om u te adviseren over de perfecte producten in onze beauty store.

Behandelingen bij lijntjes en veroudering

 • Discovery Start Treatment

  € 59,95

  Begin uw reis naar een stralende huid met onze Discovery Start Treatment. Deze persoonlijke behandeling omvat een intake en huidscan, waarbij we uw wensen in kaart brengen. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt behandelplan voor u op en geniet u van een heerlijke kennismakings-behandeling. Tot slot ontvangt u een passend productadvies.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • 60’ Platinum HydraFacial

  € 228,00

  Ervaar de ultieme HydraFacial-ervaring met de Platinum HydraFacial-behandeling. Dit is een uitgebreide behandeling die begint met lymfedrainage om het ontgiftingsproces te stimuleren. Vervolgens wordt uw huid diep gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster, en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode LED-licht verbetert de huidstevigheid, vermindert fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 • 45’ Deluxe HydraFacial | Booster naar keuze

  € 198,00

  Krijg alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature-behandeling, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met boosters en LED-licht. 

  Kies uit de volgende HydraFacial Boosters

  • Britenol, werkt verhelderend en brengt de huidtint in balans
  • Dermabuilder, Egaliseert en verfijnt de huid
  • Regen GF, Hersteld en verstevigd de huid
  • Circadia Chrone-Peptide, Herstelt hydratatie om de vitale vochtbalans van de huid aan te vullen
  • Circadia Protec Plus, Kalmeert en beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen
  • Nassifmd, Cocktail van ingredienten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt
  • Jennifer Lopez Beauty Booster, Maakt de huid stralender en geeft hem een mooie, frisse glow.
 • QMS Treatment

  € 139,95

  Een exclusieve gezichtsbehandeling inclusief oxytreat. Deze op maat gemaakte QMS-gezichtsbehandeling wordt speciaal afgestemd op uw huidbehoeften. Onze QMS-specialiste beoordeelt uw huid bij elke afspraak en past de behandeling dienovereenkomstig aan voor maximaal resultaat. Inclusief een GRATIS huidanalyse. 
  Deze behandeling omvat onder andere oppervlaktereiniging, dieptereiniging, een algenmasker, oxytreat, een effectief masker en een nek / schouder / gelaatsmassage.

  intensiteit:
  tijdsduur:
  ± 75 minuten
  Afspraak maken
 • QMS Treatment Deluxe

  € 179,95

  Een op maat gemaakte QMS-gezichtsbehandeling met extra aandacht voor hals, decolleté en armen. Deze behandeling wordt speciaal aangepast aan de behoeften van uw huid. Onze QMS-specialiste beoordeelt uw huid bij elke afspraak en past de behandeling dienovereenkomstig aan voor maximaal resultaat. Inclusief een GRATIS huidanalyse
  Deze behandeling omvat onder andere oppervlaktereiniging, dieptereiniging, een algenmasker met eyepads, een Algen "Pure Body" masker, oxytreat, een effectief masker, nek / schouder / gelaatsmassage, lymfedrainagemassage met keramische stenen, Collagen Concentrate, Collagen en afsluitende dagverzorging.

  tijdsduur:
  ± 90 minuten
  Afspraak maken
 • Craith Lab | Bionetic Collagen Facial

  € 158,00

  Deze behandeling omvat oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijdering van onzuiverheden, een algenmasker, handmassage, Oxytreat, en de Bionetic Collagen Bullit.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • Craith Lab | Golden Glow Treatment

  € 139,95

  Verlangt u naar een prachtige, stralende huid, ongeacht uw leeftijd? De Gold Line-producten richten zich op celcommunicatie, epigenetica en verjonging, wat resulteert in een mooie, stevige en gladde huid. Inclusief GRATIS huidanalyse.
  Deze behandeling omvat ook een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijdering van onzuiverheden, een algenmasker, handmassage, Oxytreat, nek-/schoudermassage en Innercell Eye Perfection.

 • Craith Lab | Retinol Treatment

  € 128,00

  Ontdek de nieuwe Craith Lab Retinol-behandeling. Naarmate we ouder worden, vertraagt de celvernieuwing, waardoor vlekjes, oneffenheden en een doffe huid langer zichtbaar blijven. De MFR Retinol-behandeling versnelt de celvernieuwing, wat leidt tot een stralendere huid met meer glans, minder oneffenheden en minder rimpels. Actieve ingrediënten dringen dieper door in de huid dankzij deze behandeling. Geschikt voor lichte acne, pigmentvlekken, grove poriën en de rijpere huid. 
  De Retinol-behandeling bestaat uit een kuur van 4 behandelingen om de twee weken, met een kuurprijs van € 499,- (een voordeel van €60,- ten opzichte van losse boekingen). U kunt de eerste behandeling online boeken, en onze Craith Lab huidspecialiste zal de volgende behandelingen met u plannen.

  intensiteit:
  Afspraak maken