Advies bij Rosacea

Heeft u last van Rosacea? Bij vanBeurden health & beauty kunt u terecht voor advies bij diverse huidproblemen zoals Rosacea.

DUIDELIJK STAPPENPLAN

Samen met onze skin professional bespreekt u uw doelen en verwachtingen tijdens een intake gesprek. Op basis van een huidanalyse wordt een op maat gemaakt behandeladvies opgesteld. Na deze persoonlijke behandeling staat de specialist klaar om u te adviseren over de perfecte producten in onze beauty store.

Behandelingen bij Rosacea

 • Discovery Start Treatment

  € 59,95

  Begin uw reis naar een stralende huid met onze Discovery Start Treatment. Deze persoonlijke behandeling omvat een intake en huidscan, waarbij we uw wensen in kaart brengen. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt behandelplan voor u op en geniet u van een heerlijke kennismakings-behandeling. Tot slot ontvangt u een passend productadvies.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • 60’ Platinum HydraFacial

  € 228,00

  Ervaar de ultieme HydraFacial-ervaring met de Platinum HydraFacial-behandeling. Dit is een uitgebreide behandeling die begint met lymfedrainage om het ontgiftingsproces te stimuleren. Vervolgens wordt uw huid diep gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster, en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode LED-licht verbetert de huidstevigheid, vermindert fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 • 45’ Platinum HydraFacial | Clarifying

  € 178,00

  Krijg alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature-behandeling, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met boosters en LED-licht. Verlengde extracties en blauw LED-licht pakken verstopte poriën aan, remmen talgproductie af en doden bacteriën bij deze Clarifying treatment.

 • QMS Treatment

  € 139,95

  Een exclusieve gezichtsbehandeling inclusief oxytreat. Deze op maat gemaakte QMS-gezichtsbehandeling wordt speciaal afgestemd op uw huidbehoeften. Onze QMS-specialiste beoordeelt uw huid bij elke afspraak en past de behandeling dienovereenkomstig aan voor maximaal resultaat. Inclusief een GRATIS huidanalyse. 
  Deze behandeling omvat onder andere oppervlaktereiniging, dieptereiniging, een algenmasker, oxytreat, een effectief masker en een nek / schouder / gelaatsmassage.

  intensiteit:
  tijdsduur:
  ± 75 minuten
  Afspraak maken
 • C.R. Chronische Roodheid

  € 104,95

  Verminder chronische roodheid met onze C.R. Resurfacing - Acne Rosacea Treatment. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om acne rosacea aan te pakken. Ontvang een GRATIS huidanalyse bij deze behandeling.

 • Craith Lab | Blue Balance & Hydrate Your Skin

  € 99,95

  Deze unieke facial lost huidproblemen zoals acne, onzuiverheden en couperose op met behulp van innovatieve ingrediënten, waaronder probiotica. U zult snel ongekende resultaten zien in termen van balans en hydratatie van uw huid. Inclusief GRATIS huidanalyse.
  De behandeling omvat ook een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijdering van onzuiverheden, een algenmasker, handmassage, Oxytreat, nek-/schoudermassage en de Lucky Roll.