Advies bij grove poriën

Heeft u last van grove poriën? Bij vanBeurden health & beauty kunt u terecht voor advies bij diverse huidproblemen zoals grove poriën.

DUIDELIJK STAPPENPLAN

Samen met onze skin professional bespreekt u uw doelen en verwachtingen tijdens een intake gesprek. Op basis van een huidanalyse wordt een op maat gemaakt behandeladvies opgesteld. Na deze persoonlijke behandeling staat de specialist klaar om u te adviseren over de perfecte producten in onze beauty store.

Behandelingen bij grove poriën

 • 60’ Platinum HydraFacial

  € 228,00

  Ervaar de ultieme HydraFacial-ervaring met de Platinum HydraFacial-behandeling. Dit is een uitgebreide behandeling die begint met lymfedrainage om het ontgiftingsproces te stimuleren. Vervolgens wordt uw huid diep gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster, en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode LED-licht verbetert de huidstevigheid, vermindert fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 • 30’ Signature HydraFacial

  € 153,00

  Geniet van een diepe reiniging, extracties en hydratatie van uw huid met de Signature HydraFacial-behandeling. Super-serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur worden gebruikt om uw huid te voeden en te hydrateren.

 • 45’ Platinum HydraFacial | Clarifying

  € 178,00

  Krijg alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature-behandeling, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met boosters en LED-licht. Verlengde extracties en blauw LED-licht pakken verstopte poriën aan, remmen talgproductie af en doden bacteriën bij deze Clarifying treatment.

 • pHformula Start behandeling

  € 93,95

  Ervaar de kracht van phFormula met onze Start Behandeling. Deze omvat de Phformula Skin Treatment, Instant Lift, Vitamin C Treatment en SOS Treatment. Ontvang ook een GRATIS huidanalyse bij deze behandeling.

 • Craith Lab | Retinol Treatment

  € 128,00

  Ontdek de nieuwe Craith Lab Retinol-behandeling. Naarmate we ouder worden, vertraagt de celvernieuwing, waardoor vlekjes, oneffenheden en een doffe huid langer zichtbaar blijven. De MFR Retinol-behandeling versnelt de celvernieuwing, wat leidt tot een stralendere huid met meer glans, minder oneffenheden en minder rimpels. Actieve ingrediënten dringen dieper door in de huid dankzij deze behandeling. Geschikt voor lichte acne, pigmentvlekken, grove poriën en de rijpere huid. 
  De Retinol-behandeling bestaat uit een kuur van 4 behandelingen om de twee weken, met een kuurprijs van € 499,- (een voordeel van €60,- ten opzichte van losse boekingen). U kunt de eerste behandeling online boeken, en onze Craith Lab huidspecialiste zal de volgende behandelingen met u plannen.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • Craith Lab | Black High Intensive Treatment

  € 120,00

  Deze unieke verjongingsfacial maakt gebruik van zeer effectieve en gebruiksvriendelijke producten voor maximaal resultaat, zelfs als u weinig tijd heeft. De behandeling richt zich op fijne lijntjes, grove poriën en een doffe huid met behulp van hoogwaardige werkstoffen en epigenetica. Inclusief GRATIS huidanalyse.
  Deze behandeling omvat ook een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijdering van onzuiverheden, een algenmasker, handmassage, Oxytreat, nek-/schoudermassage en Silky Eye Care.