achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Visagie & Beautiful Eyes

Van een compleet nieuwe look tot make-up advies of epileren van uw wenkbrauwen. Onze visagisten helpen u graag en maken hierbij gebruik van de meest exclusieve make-up merken van dit moment; zoals bijvoorbeeld het prachtige Italiaanse merk PUPA. De producten van dit merk worden veel bij televisieuitzendingen en modeshows gebruikt, dankzij de uitzonderlijke kwaliteit. Pupa wordt alleen in luxe salons en enkele retailwinkels verkocht.

Beautiful Eyes

Laat uw ogen spreken met ons epileer abonnement of het verven van uw wimpers en wenkbrauwen.

Color my Lashes € 14,95
Verven van de wimpers

Color my eyebrows € 14,95
Verven van de wenkbrauwen

Epileer abonnement € 69,95
Laat uw wenkbrauwen 5x epileren en houd ze perfect in model met dit gunstig geprijsde abonnement! Boek een behandeling wanneer het u uitkomt ,maar maak gebruik van dit speciale tarief.

Visagie

Gaat u bijna trouwen, bent u op zoek naar de juiste make-up producten, of wilt u eens een totaal nieuwe look proberen? Onze visagisten staan dagelijks voor u klaar om u advies op maat te geven.

Make me beautiful visagie € 29,95
Onze ervaren Pupa specialistes adviseren graag welke make- up het beste bij uw huidtype aansluit. Onder het genot van een kopje koffie worden de gekozen producten prachtig aangebracht voor een stralend eindresultaat.

Wedding make-up € 90,00
Onder het genot van een hapje en een drankje wordt u omgetoverd in een ware beauty en bent u klaar voor het “JA woord”! incl. proef make up. (op locatie meerpijs 60,00)

Wedding special € 125,00
Het totaalpakket voor de aanstaande bruid! Op de dag van de bruiloft wordt de wedding make-up gecombineerd met OPI spa treatment deluxe. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje om de dag goed te starten. Zeg “JA” tegen deze pure verwennerij op de mooiste dag van je leven!

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.