achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • vanBeurden slider 2

Visagie & Beautiful Eyes

Van een compleet nieuwe look tot make-up advies of epileren van uw wenkbrauwen. Onze visagisten helpen u graag en maken hierbij gebruik van de meest exclusieve make-up merken van dit moment; zoals bijvoorbeeld het prachtige Italiaanse merk PUPA. De producten van dit merk worden veel bij televisieuitzendingen en modeshows gebruikt, dankzij de uitzonderlijke kwaliteit. Pupa wordt alleen in luxe salons en enkele retailwinkels verkocht.

MRS. LashLift

Mrs. LashLift® is een uniek revolutionaire Lash Lift treatment om volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven.
Het gebruik van een wimper krultang wordt hiermee overbodig. 
Lash Lifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers.

Deze unieke behandeling met siliconen rods is namelijk geschikt voor elke wimper soort en voor zowel korte als lange wimpers. Lash Lifting door middel van siliconen pads is in tegenstelling tot wimperpermanent waarbij gebruik wordt gemaakt van schadelijke wimper krultangen niet schadelijk voor uw wimpers, en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.
 

Beautiful Eyes

Laat uw ogen spreken met ons epileer abonnement of het verven van uw wimpers en wenkbrauwen.

 

Color my Lashes  € 16,95 Boek Nu
Verven van de wimpers

The Perfect Brow  €30,95  Boek Nu
Epileren en verven van de wenkbrauwen in een combi deal

Color my eyebrows € 16,95 Boek Nu
Verven van de wenkbrauwen

Epileer abonnement € 66,95
5x epileren wenkbrauwen of 5x bovenlip harsen voor een speciale prijs. Boek een behandeling wanneer het u uitkomt, en geniet van dit voordelige abonnement. Uw voordeel € 14,80

MRS.Lashlift excl. verven €46,00 Boek Nu
Uniek revolutionaire Lashlift treatment om volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Onze Lashlift is altijd incl keratinebehandeling!
Let op: voor het beste resultaat voor de behandeling geen oogmake-up aanbregen!

MRS. Lashlift incl. verven €56,00 Boek Nu
Uniek revolutionaire Lashlift treatment om volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Onze Lashlift is altijd incl keratinebehandeling!​
Let op: voor het beste resultaat voor de behandeling geen oogmake-up aanbregen!

Recovery kit
Samengestelde "recovery kit" als nabehandeling bij een ooglid correctie. Een absolute must voor het versnellen van het genezingsproces en het herstellen van het litteken.
Wat houdt de kit in? 10 dagen lang oxytreat eye  & een QMS sensitive collagen 30ml t.w.v. € 98,- 

Visagie

Gaat u bijna trouwen, bent u op zoek naar de juiste make-up producten, of wilt u eens een totaal nieuwe look proberen? Onze visagisten staan dagelijks voor u klaar om u advies op maat te geven.

 

Make me beautiful visagie € 34,95
Onze ervaren Pupa specialistes adviseren graag welke make- up het beste bij uw huidtype aansluit. Onder het genot van een kopje koffie worden de gekozen producten prachtig aangebracht voor een stralend eindresultaat.

Wedding make-up € 94,95
Geheel passend aan uw wensen zorgt onze visagiste voor een prachtig resultaat op de dag van uw bruiloft. Incl. proef make-up (±55min).
*indien op locatie meerprijs +€60,- (binnen een straal van 20km vanaf goirle)

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.