Visagie & Beautiful Eyes

Onze getalenteerde visagisten geven u de perfecte oogopslag, accentueren uw natuurlijke schoonheid en geven de beste tips & tricks voor uw make-up. Van verven en epileren tot aan een complete make-over voor speciale gelegenheden. 

De beste make-up merken

Bij vanBeurden health & beauty werken we met de meest exclusieve make-up-merken van dit moment, zoals bijvoorbeeld het prachtige Italiaanse merk Pupa Milano. Stap binnen in onze wereld van visagie en beautiful eyes.

vanBeurden - Visagie & Make-up

Beautiful Eyes

 • Color my Lashes

  € 16,95

  Laat uw wimpers verven voor een prachtige oogopslag.

 • Color my Eyebrows

  € 16,95

  Laat uw wenkbrauwen professioneel verven voor gedefinieerde en mooi gevormde wenkbrauwen.

 • Epileer abonnement

  € 66,95

  Vijf keer epileren van uw wenkbrauwen óf harsen van uw bovenlip voor één speciale prijs. Reserveer de behandelingen wanneer het u uitkomt en bespaar direct € 14,80 met dit voordelige abonnement. 

 • Wenkbrauwen

  € 15,95

  Laat uw wenkbrauwen professioneel ontharen met onze No Hair Waxing Treatment.

 • The Perfect Brow

  € 30,95

  Profiteer nu van deze combi deal, waarbij uw wenkbrauwen worden geëpileerd én geverfd. Alles voor perfect verzorgde wenkbrauwen.

 • Mrs. Lashlift

  € 46,00

  Een revolutionaire Lashlift treatment die uw wimpers weken lang een vol en gelift resultaat zullen geven. Inclusief keratine-behandeling.
  Let op: Verwijder vóór de behandeling alle oogmake-up voor het beste resultaat.

 • Mrs. Lashlift met verven

  € 56,00

  Een revolutionaire Lashlift treatment die uw wimpers weken lang een vol en gelift resultaat zullen geven. Inclusief het verven en keratine-behandeling!
  Let op: Verwijder vóór de behandeling alle oogmake-up voor het beste resultaat.

Visagie

 • Make me Beautiful

  € 34,95

  Onze ervaren Pupa specialistes geven u een make-up advies dat perfect aansluit bij uw huidtype. Onder het genot van een kopje koffie worden de gekozen producten bij u aangebracht voor een prachtige en stralende look.

 • Wedding Make-up

  € 94,95

  Op de dag van uw bruiloft zorgt onze visagiste voor een prachtig resultaat dat volledig aansluit bij uw wensen. Inclusief een proef make-up sessie om ervoor te zorgen dat alles perfect is op deze speciale dag.
  Indien gewenst op locatie. Hiervoor geldt een toeslag van €60,- (binnen een straal van 20 km vanaf Goirle).

  tijdsduur:
  ± 55 minuten

Recovery

 • Recovery Kit

  Samengestelde "recovery kit" als nabehandeling bij een ooglid correctie. Een absolute must voor het versnellen van het genezingsproces en het herstellen van het litteken. Wat houdt de kit in? 10 x oxytreat eye behandeling van 10 minuten en een QMS sensitive night collagen 30ml t.w.v. € 98,-.
  Deze Recovery Kit kunt u telefonisch boeken.