Signature Treatments

Onze Signature Treatments zijn exclusieve en uitgebreide gezichtsbehandelingen die streven naar optimale resultaten. We creëren elke facial op maat door de beste ingrediënten te combineren van onze favoriete skincare-merken zoals QMS, Craith Lab, pHformula en Forlle'd. Op deze manier bereiken we het beste resultaat voor uw huid.

Intensiteit

Hoe hoger de intensiteit van de behandeling, hoe meer tijd we hebben om werkzame stoffen aan uw huid toe te voegen en geavanceerde schoonheidsapparatuur te gebruiken voor maximaal resultaat!

vanBeurden - Signature Treatments

Onze Signature Treatments

 • Discovery Start Treatment

  € 59,95

  Begin uw reis naar een stralende huid met onze Discovery Start Treatment. Deze persoonlijke behandeling omvat een intake en huidscan, waarbij we uw wensen in kaart brengen. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt behandelplan voor u op en geniet u van een heerlijke kennismakings-behandeling. Tot slot ontvangt u een passend productadvies.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • Signature Treatment 2

  € 89,95

  Onze Signature Treatment 2 is volledig afgestemd op uw persoonlijke behandelplan, huidbeeld en wensen. Laat uzelf verwennen en geniet van een op maat gemaakte behandeling die uw huid transformeert en verjongt.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • Signature Treatment 2 | Face & Body

  € 109,95

  Bent u op zoek naar een complete verwenervaring voor zowel uw gezicht als lichaam? Dan is onze Signature Treatment 2 | Face & Body perfect voor u. Deze behandeling is nauwkeurig afgestemd op uw behandelplan, huidbeeld en wensen, en biedt u een uitgebreide verzorging van top tot teen.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • Signature Treatment 3

  € 134,95

  Ervaar de ultieme verjonging met onze Signature Treatment 3. Deze behandeling is speciaal ontworpen om uw persoonlijke behandelplan, huidbeeld en wensen aan te pakken. Laat onze ervaren specialisten u verwennen en geniet van een stralende huid als resultaat.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • Signature Treatment 4

  € 169,95

  Onze Signature Treatment 4 biedt een uitgebreide en luxe ervaring die perfect aansluit op uw persoonlijke behandelplan, huidbeeld en wensen. Laat u onderdompelen in pure verwennerij en geniet van de ultieme ontspanning en huidverbetering.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • Signature Treatment 5

  € 194,95

  Ontdek de absolute top van onze signature treatments met Signature Treatment 5. Deze behandeling is volledig afgestemd op uw persoonlijke behandelplan, huidbeeld en wensen. Laat u verrassen door een unieke ervaring die al uw verwachtingen zal overtreffen.

  intensiteit:
  Afspraak maken

Compacte treatments

 • Craith Lab | Fresh Up Treatment

  € 58,00

  Deze compacte maar intensieve reinigende facial is speciaal geschikt voor de onzuivere huid met ontstekingen. Dankzij het gebruik van Craith Lab Blue-producten met doeltreffende ingrediënten en probiotica ziet u snel maximaal resultaat. 
  De behandeling omvat oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijdering van onzuiverheden en het Mud'n Young Active Clean Mask (40 minuten).

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • Craith Lab | Power Boost Facial

  € 48,00

  Deze "Power booster" is de ultieme oppepper om uw huid op perfect niveau te behouden. Door het speciale Craith Lab algenmodellage masker na een aantal weken te herhalen, zorgt u ervoor dat de werkstoffen van uw producten voor thuis nog efficiënter hun werk kunnen doen. Zo krijgt u dagelijks het beste en mooiste van uw huid te zien! Deze boost is alleen te boeken binnen 4 weken na uw Craith Lab behandeling bij vanBeurden health & beauty.
  Deze behandeling bestaat o.a. uit: oppervlakte reiniging - diepte reiniging - onzuiverheden verwijderen - algenmasker - handmassage. Duur: 25 minuten