Advies bij een gevoelige huid

Heeft u last van een gevoelige huid? Bij vanBeurden health & beauty kunt u terecht voor advies bij diverse huidproblemen zoals een gevoelige huid.

DUIDELIJK STAPPENPLAN

Samen met onze skin professional bespreekt u uw doelen en verwachtingen tijdens een intake gesprek. Op basis van een huidanalyse wordt een op maat gemaakt behandeladvies opgesteld. Na deze persoonlijke behandeling staat de specialist klaar om u te adviseren over de perfecte producten in onze beauty store.

Behandelingen bij gevoelige huid

 • Discovery Start Treatment

  € 59,95

  Begin uw reis naar een stralende huid met onze Discovery Start Treatment. Deze persoonlijke behandeling omvat een intake en huidscan, waarbij we uw wensen in kaart brengen. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt behandelplan voor u op en geniet u van een heerlijke kennismakings-behandeling. Tot slot ontvangt u een passend productadvies.

  intensiteit:
  Afspraak maken
 • 30’ Signature HydraFacial

  € 153,00

  Geniet van een diepe reiniging, extracties en hydratatie van uw huid met de Signature HydraFacial-behandeling. Super-serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur worden gebruikt om uw huid te voeden en te hydrateren.

 • QMS Treatment

  € 139,95

  Een exclusieve gezichtsbehandeling inclusief oxytreat. Deze op maat gemaakte QMS-gezichtsbehandeling wordt speciaal afgestemd op uw huidbehoeften. Onze QMS-specialiste beoordeelt uw huid bij elke afspraak en past de behandeling dienovereenkomstig aan voor maximaal resultaat. Inclusief een GRATIS huidanalyse. 
  Deze behandeling omvat onder andere oppervlaktereiniging, dieptereiniging, een algenmasker, oxytreat, een effectief masker en een nek / schouder / gelaatsmassage.

  intensiteit:
  tijdsduur:
  ± 75 minuten
  Afspraak maken
 • Craith Lab | Blue Balance & Hydrate Your Skin

  € 99,95

  Deze unieke facial lost huidproblemen zoals acne, onzuiverheden en couperose op met behulp van innovatieve ingrediënten, waaronder probiotica. U zult snel ongekende resultaten zien in termen van balans en hydratatie van uw huid. Inclusief GRATIS huidanalyse.
  De behandeling omvat ook een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijdering van onzuiverheden, een algenmasker, handmassage, Oxytreat, nek-/schoudermassage en de Lucky Roll.

 • Craith Lab | Amazing Face Facial

  € 84,95

  Deze ontspannende facial biedt de intensieve werkstoffen van de populaire Craith Lab Blue-producten. Een heerlijke verwennerij voor iedereen die zichzelf een moment van totale ontspanning gunt. Inclusief GRATIS huidanalyse.
  Deze behandeling omvat ook een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijdering van onzuiverheden, handmassage, gelaatsmassage, nek-/schoudermassage, masker, Lucky Roll en een verzorgende afsluiting.