achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Rosacea

Waaruit bestaat jouw eerste treatment?

  • Intakegesprek en huidscan door middel van foto's met het huidanalyse systeem.
  • Bespreek samen jouw skin professional jouw doelen en wensen op het gebiedt van skincare en wat je van ons verwacht. Aan de hand van de net gemaakte foto’s stellen we een op maat gemaakt behandeladvies op. 
  • Nu is het tijd om direct te ervaren wat vanBeurden health&beauty voor jouw huid kan betekenen tijdens jouw eerste treatment in een van de 5 salons. 
  • Na jouw persoonlijk samengestelde treatment heeft onze specialiste alle tijd voor je in de beautyStore om jou te voorzien van de perfecte producten voor thuis!

De volgende behandeling zijn zeer geschikt voor het aanpakken van Rosacea

*aangepaste prijzen er 1 februari 2023

60' Platinum HydraFacial € 225,- Boek Nu
Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

45' Deluxe HydraFacial € 195,- Boek Nu
Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Signature treatment € 132,50 Boek nu
Deze behandeling starten we  met de skinanalyzer om de conditie van jouw huid goed te kunnen beoordelen. Aan de hand van de resultaten en uw wensen gaan wij samen met u een behandeling samenstelling. Deze behandeling kan bestaan uit samengestelde producten en technieken van onze merken Craith Lab, QMS, pHformula, oxytreat en HydraFacial.  Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde, ieder moment vraagt om een specifieke aanpak. Zo gaan we aan de slag voor jouw mooiste huid ooit.

 QMS treatment € 132,50 Boek Nu
Een op maat gemaakte QMS facial, speciaal aangepast op de wensen van uw huid. Onze QMS specialiste beoordeelt uw huid iedere keer opnieuw en past daar de behandeling op aan. Op deze manier kunnen we maximaal resultaat behalen. Deze behandeling bestaat o.a. uit: oppervlakte reiniging - diepte reiniging - algen masker - oxytreat - effectief masker - nek/schouder/gelaatmassage. ±75min

pHformula C.R. Chronische Roodheid € 102,- Boek Nu
C.R. Resurfacing - Acne Rosacea Treatment.

Craith Lab Blue balance & hydrate your skin € 97,50 Boek Nu
Een unieke facial met bijbehorende producten dat zich kenmerkt door het oplossen van huidproblemen zoals acne, onzuiverheden en couperose door middel van doeltreffende, innovatieve ingrediënten. Door de toevoeging van probiotica en andere hoogwaardige ingrediënten kunnen wij met deze facial op korte termijn ongekend mooie resultaten bereiken. Alles draait om balans en hydratatie van de huid!
Deze behandeling bestaat o.a. uit: oppervlakte reiniging - diepte reiniging - onzuiverheden verwijderen - algenmasker - handmassage - oxytreat - nek/schoudermassage - lucky roll. 75min

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.