achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Zonnestudio Goirle

Wanneer u droomt van een zomers kleurtje op uw huid, dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan de zonnestudio vanBeurden health & beauty te Goirle. In onze schoonheidssalon treft u een groot aantal zonnebanken aan van het exclusieve merk megaSun. Zonnebanken van dit merk staan garant voor veilig en verantwoord zonnen. Mogen wij u binnenkort in onze zonnestudio te Goirle verwelkomen?

Zonnestudio Goirle gezocht? VanBeurden health & beauty

Een zonnebankkuurtje is niet alleen leuk om een tintje op je huid mee te creëren, ook is het gezond! Tijdens het zonnen maakt uw lichaam namelijk vitamine D aan, een vitamine die essentieel voor sterke botten, een goede weerstand en een goed humeur is. Wanneer u bij zonnestudio vanBeurden health & beauty te Goirle bent gaan zonnen, loopt u gebruind en met een goed gevoel de deur weer uit. Onze zonnebanken zijn overigens uitgerust met een speciaal element die uw schouders bruint. Hierdoor krijgen ook uw schouders een mooi kleurtje, net als de rest van uw lichaam.

Zonnebank met geschikte dosis zonlicht

Bij zonnestudio vanBeurden health & beauty te Goirle treft u ook zonnebanken aan die automatisch bepalen hoeveel zonlicht uw huid maximaal nodig heeft. Dit, dankzij het easycare systeem. Bij deze zonnebanken zal uw huid nooit te veel Uv-straling krijgen. Wilt u een zonnebankkuurtje boeken bij onze salon? Bel dan naar onze salon via +31 13 822 80 00.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.