achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Celebrate Beauty

vanBeurden kan voor iedere gelegenheid een arrangement op maat maken. Voor vrijgezellenfeestjes, babyshowers, bruidsarrangement, kinderfeestjes en alle andere redenen om een leuke beauty party te organiseren kunt u bij ons terecht. Laat ons uw wensen weten en zie wat wij voor u kunnen doen. Hieronder hebben wij een aantal leuke voorbeelden al voor u uitgewerkt; 

Girls Party € 15,95 p.p.
Prinsessen party of model voor 1 dag! Voor meiden vanaf ongeveer 6 jaar die houden van visagie en nagellak. Tijdens het feest wordt iedereen omgetoverd tot Prinses of model. Ontvangst met kinderchampagne en wat lekkers, lakken van de nagels en een echte visagie workshop. Iedere party wordt afgesloten met een fotoshoot en iets kleins voor thuis! 
(vanaf 6 meiden)

Beautiful Tea € 25,00 p.p.
Een high tea met heerlijke healthy bites, verse thee en een beauty workshop naar keuze.
Er is keuze uit:
- Workshop Visagie
- Workshop Huidtype en Huidverzorging
- Workshop Manicure
(vanaf 4 personen)

Babyshower € 35,00 p.p.
Ontvangst met alcohol vrije champagne. Alle dames een hand of feet Spa en de aanstaande mama een extra verwenbehandeling. Natuurlijk alles gecombineerd met een lekker hapje en drankje. 
(vanaf 4 personen)

Get Married Party € 45,00 p.p.
Onder begeleiding van een van onze visagistes gaan jullie de stappen van de huidverzorging, het zelf aanbrengen van een mooie make-up en/of het verzorgen van de handen leren. Natuurlijk combineren we dit met een lekker drankje en een feestelijk hapje. Zo is iedereen helemaal klaar voor de grote dag!
(vanaf 4 personen)

Zelf een dag samenstellen?
Informeer naar de mogelijkheden

LET OP: Deze treatments zijn alleen telefonisch of in de zaak te reserveren

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.