achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Cosmetisch arts Raymond de Zeeuw

Graag stel ik mijzelf aan u voor, mijn naam is Raymond de Zeeuw. Vanaf heden ben ik de Cosmetisch arts binnen vanBeurden health & beauty te Goirle. Ik hoop u via onderstaand wat meer informatie te geven over de jarenlange ervaring die ik heb op dit specialistisch gebied.

In 1996 heb ik mijn artsendiploma geneeskunde behaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Direct na het artsexamen heb ik 4 jaar gewerkt als arts-assistent op de afdeling dermatologie in het St. Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Vanaf 2000 heb ik het Flebologisch Centrum in het Franciscus mee helpen opbouwen en in die setting veel klinische ervaring en kennis opgedaan op het gebied van flebologie. In 2007 ben ik als fleboloog gaan werken in de Polikliniek de Blaak en heb in de afgelopen jaren vele patiënten behandeld met diverse verschillende behandelvormen. Sinds 2012 ben ik me ook gaan verdiepen in de cosmetische geneeskunde (injectables, cryolipolysis, lasertherapie (fractional CO2 laser, vaatlaser en laseren van onychomycosis). 

Ik ben BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601. Daarnaast ben ik lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP), de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG) en de Nederlandse vereniging ten behoeve van de samenwerking tussen schoonheidsspecialisten en artsen (NLSAS).

Vanaf 2015 ben ik enerzijds werkzaam als zelfstandig cosmetisch arts en fleboloog onder de naam van Cosmetiek Raymond de Zeeuw (CRZ), waarbij ik de samenwerkingen aanga met vanBeurden health & beauty. Ik zal me binnen deze prachtige salon richten op de injectable behandelingen (fillers en Botox), het behandelen van met schimmel geïnfecteerde nagels en het behandelen van ontsierende spataderen (beenvaatjes). Daarnaast werk ik als fleboloog voor de Helder Kliniek, de flebologische tak van Equipe Zorgbedrijven (de vroeger Velthuiskliniek).

Deze samenwerking met het professioneel team van vanBeurden health & beauty kan voor u als klant een meerwaarde betekenen in de verzorging en behandeling van uw schoonheid, uw Beauty!

Bekijk hier de tarieven.

Raymond de Zeeuw is aanwezig op:

Dinsdag7 september 2021

Dinsdag 19 oktober 2021
Dinsdag 30 november 2021

(datums onder voorbehoud)

 

 

 

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.