achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Cosmetisch arts Raymond de Zeeuw

Graag stel ik mijzelf aan u voor, mijn naam is Raymond de Zeeuw. Vanaf heden ben ik de Cosmetisch arts binnen vanBeurden health & beauty te Goirle. Ik hoop u via onderstaand wat meer informatie te geven over de jarenlange ervaring die ik heb op dit specialistisch gebied.

In 1996 heb ik mijn artsendiploma geneeskunde behaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Direct na het artsexamen heb ik 4 jaar gewerkt als arts-assistent op de afdeling dermatologie in het St. Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Vanaf 2000 heb ik het Flebologisch Centrum in het Franciscus mee helpen opbouwen en in die setting veel klinische ervaring en kennis opgedaan op het gebied van flebologie. In 2007 ben ik als fleboloog gaan werken in de Polikliniek de Blaak en heb in de afgelopen jaren vele patiënten behandeld met diverse verschillende behandelvormen. Sinds 2012 ben ik me ook gaan verdiepen in de cosmetische geneeskunde (injectables, cryolipolysis, lasertherapie (fractional CO2 laser, vaatlaser en laseren van onychomycosis). 

Ik ben BIG geregistreerd als arts onder nummer 69046162601. Daarnaast ben ik lid van de Benelux vereniging voor flebologie, de Dutch College of Phlebology (DCoP), de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG) en de Nederlandse vereniging ten behoeve van de samenwerking tussen schoonheidsspecialisten en artsen (NLSAS).

Vanaf 2015 ben ik enerzijds werkzaam als zelfstandig cosmetisch arts en fleboloog onder de naam van Cosmetiek Raymond de Zeeuw (CRZ), waarbij ik de samenwerkingen aanga met vanBeurden health & beauty. Ik zal me binnen deze prachtige salon richten op de injectable behandelingen (fillers en Botox), het behandelen van met schimmel geïnfecteerde nagels en het behandelen van ontsierende spataderen (beenvaatjes). Daarnaast werk ik als fleboloog voor de Helder Kliniek, de flebologische tak van Equipe Zorgbedrijven (de vroeger Velthuiskliniek).

Deze samenwerking met het professioneel team van vanBeurden health & beauty kan voor u als klant een meerwaarde betekenen in de verzorging en behandeling van uw schoonheid, uw Beauty!

Bekijk hier de tarieven.

Raymond de Zeeuw is aanwezig op:

Dinsdag 20 juni 2023

Dinsdag 18 juli 2023
Dinsdag 12 september 2023
Dinsdag 10 oktober 2023
Dinsdag 7 november 2023
Dinsdag 5 december 2023

(datums onder voorbehoud)

Nieuw Profhilo behandeling

een natuurlijke huidverjonging

De nieuwe Profhilo behandeling is een behandeling tegen huidverslapping. Door het toedienen van kleine injecties met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijgt u een jongere uitstraling. De behandeling is vooral populair voor het gezicht, de hals en de decolleté, maar kan in bepaalde gevallen ook gebruikt worden voor de bovenarmen en de handen.

Voor het meest optimale resultaat wordt 2 ml Profhilo verdeeld over het te behandelen gebied volgens de BAP-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de Profhilo strategisch wordt verdeeld over het te behandelen gebied. 

Na de behandeling kan de injectieplek nog wat rood zien, maar dit trekt snel weg. Er is nagenoeg geen kans op blauwe plekken en geen hersteltijd. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Deze behandeling wordt na de eerste keer eenmalig na vier weken herhaald om een extra boost te geven. Het product zal de huid namelijk aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na enkele weken merk je verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal.  Hierna is het advies de Profhilo behandeling met 2 ml iedere zes maanden te herhalen.

Je kunt je huid na de behandeling op je gebruikelijke wijze verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

 

 

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.