achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Face and Skin

Iedere huid is anders en heeft zo zijn eigen wensen en behoeften; Acné, droogheid, rosacea of bent u zwanger? Bij vanBeurden health & beauty kijken we altijd naar het welzijn van uw huid en stellen we aan de hand daarvan de juiste behandelings-methode op. Tijdens onze heerlijke behandelingen streven we ook altijd naar een huidverbetering op de lange termijn. Oók daarom gebruiken we producten van het Nederlandse merk Oolaboo.

Facials by Oolaboo

Fresh Up! Nutrition Facial € 34,95
Een korte en effectieve behandeling. Ideaal om kennis te maken met de Oolaboo facials of als een “opfrisser” voor de huid.

Deluxe Complete Facial € 59,95
Onze meest geboekte facial! Belangrijke focus tijdens deze facial is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! Deze 'boost' behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is aanbevolen voor bijna alle huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve invloeden van buitenaf die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

Sooth and Clean Clarifying Facial € 59,95
Belangrijke focus tijdens deze facial is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is aanbevolen voor bijna alle huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

VanBeurden Special Exclusive Anti-Aging Facial € 89,95
Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én een fantastisch anti-aging resultaat is deze “vanBeurden Special exclusive anti-aging facial” ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

Beauty Extra

Beauty Extra (15 minuten) € 9,95
Te boeken in combinatie met een Facial. 

 
* Bij een behandeling v.a. € 59,95 1 BEAUTY EXTRA naar keus gratis!

• epileren of harsen wenkbrauwen • verven wimpers • verven wenkbrauwen • harsen bovenlip • Oolaboo handmassage • extra Oolaboo nekmassage

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.