achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Grove Poriën

Waaruit bestaat jouw eerste treatment?

  • Intakegesprek en huidscan door middel van foto's met het huidanalyse systeem
  • Bespreek samen jouw skin professional jouw doelen en wensen op het gebiedt van skincare en wat je van ons verwacht. Aan de hand van de net gemaakte foto’s stellen we een op maat gemaakt behandeladvies op. 
  • Nu is het tijd om direct te ervaren wat vanBeurden health&beauty voor jouw huid kan betekenen tijdens jouw eerste treatment in een van de 5 salons. 
  • Na jouw persoonlijk samengestelde treatment heeft onze specialiste alle tijd voor je in de beautyStore om jou te voorzien van de perfecte producten voor thuis!

De volgende behandeling zijn zeer geschikt voor het aanpakken van grove poriën

 

Signature Treatment € 129,50 Boek Nu
Deze behandeling starten we  met de skinanalyzer om de conditie van jouw huid goed te kunnen beoordelen. Aan de hand van de resultaten en uw wensen gaan wij samen met u een behandeling samenstelling. Deze behandeling kan bestaan uit samengestelde producten en technieken van onze merken Craith Lab, QMS, pHformula, oxytreat en HydraFacial.  Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde, ieder moment vraagt om een specifieke aanpak. Zo gaan we aan de slag voor jouw mooiste huid ooit.

Craith Lab Retinol treatment € 125,- Boek Nu
Naarmate we ouder worden, vernieuwen onze cellen zich langzamer. Daardoor blijven vlekjes, oneffenheden en een doffe huid langer zichtbaar. De MFR Retinol behandeling helpt de celvernieuwing te versnellen. De gehele huid verbetert hierdoor. Meer glans, minder oneffenheden én minder rimpels. Met de MFR Retinol behandeling blijven actieve ingrediënten langer in de huid en werken daardoor ook veel dieper in de huid. Deze behandeling is geschikt voor de rijpere huid.  Deze retinol behandeling bestaat uit een kuur van 4 behandeling om de twee weken. . De kuurprijs is € 499,- (60euro voordeel ten opzichte van losse boekingen) U kunt de eerste behandeling online inboeken. de volgende behandelingen worden samen met onze Craith Lab huidspecialiste ingepland

Craith Lab Black High Intensive treatment € 115,- Boek Nu
Een unieke verjongingsfacial met bijbehorende producten die zeer effectief maar “easy”  in gebruik zijn. Deze facial is perfect voor iedereen met weinig tijd die wel een maximaal resultaat wil bereiken. Tijdens deze facial draait alles om de hoogwaardige werkstoffen gecombineerd met het ongekende succes van epigenetica. De combinatie van beiden zorgt voor het ultieme resultaat. Fijne lijntjes, grove poriën en een doffe huid zijn vanaf nu verleden tijd!  Deze behandeling bestaat o.a. uit: oppervlakte reiniging - diepte reiniging - onzuiverheden verwijderen - algenmasker - handmassage - oxytreat - nek/schoudermassage - Silky Eye Care. 75min

pHformula start behandeling € 89,- Boek Nu
 

pHformula A.C. Acne treatment € 99,- Boek Nu
 

60' Platinum HydraFacial € 225,- Boek Nu
Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

45' Deluxe HydraFacial Radiance € 195,- Boek Nu
Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Fijne lijntjes worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met een LED light Therapy.

30' Signature HydraFacial € 150,- Boek Nu
Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.