achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • vanBeurden slider 2

Facials by QMS Medicosmetics

Graag laten wij u kennis maken met een revolutionaire productlijn voor een optimaal resultaat; QMS medicosmetics- anti aging in zijn puurste vorm! Een huidverzorgingslijn dat huidverjonging mogelijk maakt met direct zichtbare resultaten, dat is waar QMS medicosmetics voor staat.

Voor aanvang van een van onze QMS facials, wordt u ontvangen in de luxe beautylounge waar we uw persoonlijke wensen bespreken en een behandel advies gegeven. Onze huidspecialiste gaat met u de mogelijkheden bekijken en bespreken om een prachtig mooie en stralende huid te bereiken. Nieuwsgierig geworden wat dit mooie merk voor u kan betekenen? Ontdek het snel en reserveer een QMS medicosmetics treatment bij vanBeurden health & beauty.

QMS FASE 1 € 115,00 Boek Nu
Exclusive facial incl. Oxytreat.
De meest geboekte en op maat gemaakte QMS facial bij vanBeurden health & beauty. Ideaal om kennis te maken met QMS medicosmetics. Deze luxe, hydraterende & verstevigende skin treatment stimuleert de versteviging en elasticiteit van de huid. Door de toevoeging van Oxytreat direct spectaculair resultaat! (Uitermate geschikt voor alle huidtypes)
Deze behandeling bestaat uit: oppervlakte reiniging - diepte reiniging - algen masker - oxytreat - hydro foam mask - nek/schouder/gelaatmassage. 90min

QMS FASE 2 € 125,90 Boek Nu
Collagen Rejuvenation Treatment - Ion Skin Equalizer Treatment - Skin Cel Renewall Treatment.
Vervolg stap fase 1. 90min

QMS FASE 3 € 129,00 Boek Nu
 Pure Oxygen Treatment - Lip Zone Corrector Treatment - Pigment Corrector Treatment.
Vervolg stap fase 2. 90min

QMS Mother of Peal FASE 3 € 175,00 Boek Nu
Mother of pearl treatment.
Vervolg stap fase 3. 90min

Oxytreat € 29,95 Boek Nu
Naast het verstevigen en liften draagt de 97,4% zuivere zuurstof ook bij aan resultaatgerichte behandelingen met de focus op: litteken behandelingen, acne en hyperpigmentatie. Door de zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. Uw huid oogt voller, gladder en stralender.  20min

 

QMS Oxytreat

Door middel van het meest innovatieve zuurstof apparaat dat wij in onze facials toepasssen, is het mogelijk om zuivere zuurstof onder hoge druk rechtstreeks in de huid aan te brengen. Dit in combinatie met de collagenen van QMS wordt de huid gelift en direct steviger. Naast het verstevigen en liften draagt de zuivere zuurstof ook bij aan alle resultaat gerichte treatments met als focus b.v.: Litteken behandelingen, acne & hyperpigmentatie

Daarnaast is het mooi in te zetten voor een sneller huidherstel na een cosmetische ingreep bij onze cosmetisch arts Dr. Raymond de Zeeuw. Door het zuivere (97,4) zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. Het collageen sluizen we met het zuurstof apparaat binnen 40 sec in de levende huidlaag en door het zuurstof stimuleren we direct de vernieuwing van cellen. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

Wat is het effect van zuurstof op de huid?

  • Zichtbare verjonging en lifting van de huid
  • Verstevigd contouren
  • Verbetert de doorbloeding, huidvochtigheid en elasticiteit van de huid
  • Rimpels verzachten
  • Porie structuur verfijnt
  • Geeft een frisse gezonde teint
  • Verlicht hyperpigmentatie

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.