achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Australian Gold

het nr.1 zonnecosmeticsmerk ter wereld!

Australian Gold is al jaren bekend om hun kwalitatief hoge zonnecosmetica. Bij vanBeurden health & beauty bieden wij verschillende luxe megaSun zonnebanken om een zo’n luxe mogelijke zonsessie te bieden en op een verantwoorde manier een bruine teint te ontwikkelen. Naast de beste zonnebanken en het tijdig wisselen van lampen is het adviseren van een zonnecosmetica product erg belangrijk. Daarom werken we ook uitsluitend met de aller beste crème op dit gebied; Australian Gold.

Zonnebank crème's bevatten beschermende huidverzorgende ingrediënten, waardoor u op een verantwoorde manier gebruik kunt maken van de zonnebank.
Ook bevatten deze lotions vaak bruiningsversnellende ingrediënten om de huid nog sneller te laten bruinen, waardoor een zonnebanksessie nog efficiënter wordt.

Bruiningsversnellende ingrediënten zijn grofweg onder te verdelen in drie groepen:

  1. Tanning bronzers, oftewel zelfbruiners: de stoffen die werkelijk een chemische reactie aangaan met de dode huidcellen en daardoor je huidcellen bruin kleuren (zoals DHA). 
  2. Instant bronzers, die je huid aan het oppervlak bronzen als een soort van kleurstof, zonder dat er een chemische reactie aan te pas komt. 
  3. Accelerators, stoffen die ervoor zouden zorgen dat het natuurlijke bruiningsproces onder invloed van UV-licht versnelt doordat de melanine-productie wordt gestimuleerd. 

Een van de professioneel opgeleide zonneconsulentes binnen vanBeurden health&beauty geven U graag een persoonlijk advies over welk product voor uw huid het meest geschikt is.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.