achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

HydraFacial™ = Just the thing for you!

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid.

De originele HydraFacial behandeling is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat.

Een HydraFacial behandeling kan het hele jaar door en is perfect te combineren met andere behandelingen. 

ReGen GF (Premium booster)
Regeneratieve peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te stimuleren. Revolutionaire M-007 transporttechnologie versterkt behandelingen doordat ze een diepere en efficiëntere penetratie mogelijk maakt.

Dermabuilder
Helpt het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels egaliseren en verhoogt de elasticiteit van de huid.

Britenol
Verheldert en brengt de huidtint in balans terwijl donkere plekken of pigmentvlekken worden geminimaliseerd.

Lip Perk
Een verfrissende behandeling die exfolieert, hydrateert en de lippen volume geeft.

Eye Perk
Hydrateert en verheldert de ogen voor een frisse en hernieuwde uitstraling.

HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-FusingTM insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1: reiniging + peeling
Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie
Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming
Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

HydraFacial™ vanaf NU te boeken bij vanBeurden health & beauty.

 

HydraFacial, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Goirle

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.