achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

QMS Medicosmetics

vanBeurden health&beauty, het instituut voor huidverbetering en verjonging. Het hoog opgeleide team van specialistes voeren 7 dagen per week onder leiding van huidspecialiste Mariet vanBeurden-Wevers vele resultaatgerichte behandelingen uit.

Graag laten wij u kennis maken met een revolutionaire productlijn voor een optimaal resultaat; QMS medicosmetics- anti aging in zijn puurste vorm! Een huidverzorgingslijn dat huidverjonging mogelijk maakt met direct zichtbare resultaten, dat is waar QMS medicosmetics voor staat.

QMS werkt met exclusieve collagene die gesplitst worden en op deze manier het huid eigen collageen daadwerkelijk aanvult. Deze revolutionaire splitsing is gepatenteerd en daarom uniek in zijn soort.

Dit hoog gedoseerd collageen bevat 82% actieve werkstoffen en legt de basis van huidverjonging. Nog nooit werden zulke mooie resultaten geboekt met enkel producten. Luxe en exclusieve collagenen in combinatie met de rest van de productlijn zal zorgen voor een unieke ervaring en schitterende resultaten. 

Voor aanvang van een van onze QMS facial wordt u ontvangen in de luxe beautylounge waar we met u uw persoonlijke wensen bespreken en er een behandel advies wordt gegeven. Onze huidspecialiste gaat met u de mogelijkheden bekijken en bespreken om een prachtig mooie en stralende huid te bereiken. Nieuwsgierig geworden wat dit mooie merk voor u kan betekenen?

Ontdek het snel en reserveer een QMS medicosmetics treatment bij vanBeurden health&beauty.

Bekijk treatments

 

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.