• Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Nagelsalon in Tilburg

Zoekt u een betrouwbare nagelsalon in de buurt van Tilburg? Boek een nagelverzorgingsbehandeling bij vanBeurden health & beauty in Goirle. Onze deskundige medewerkers laten uw handen en nagels weer stralen. Wij bieden diverse behandelingen aan en kijken samen welke behandeling het beste bij uw wensen aansluit. Wij hopen u binnenkort in onze nagelstudio nabij Tilburg te mogen ontvangen.

Maak een afspraak  Neem contact op

Diverse behandelingen in onze nagelsalon vlak bij Tilburg

Een allround beauty- en nagelstudio, dat is hoe vanBeurden health & beauty nabij Tilburg het best omschreven kan worden. In onze nagelstudio vlak bij Tilburg kunt u terecht voor diverse korte en lange behandelingen die uw handen en nagels er mooi verzorgd uit laten zien. Laat uw handen genieten van een korte of uitgebreide spa of laat uw nagels lakken in een kleur die u mooi vindt. Op onze website vindt u een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden met bijbehorende prijzen. Na een pedicure of manicure in onze nagelstudio nabij Tilburg loopt u met goed verzorgde handen en voeten weer naar buiten.

Geef een beautybehandeling cadeau

Wilt u niet alleen zelf maar ook iemand anders laten genieten van een behandeling in onze nagelsalon nabij Tilburg? Geef dan een beautybehandeling of een giftcheque cadeau van vanBeurden health & beauty in Goirle. Zo heeft u gegarandeerd een origineel cadeau! Heeft u vragen over onze nagelsalon vlak bij Tilburg of over een van onze andere behandelingen? Neem dan contact met ons op via +31 13 822 80 00 of mail@vanbeurden.nl. Wij helpen u graag verder! Ook wanneer u direct een afspraak wilt maken, bereikt u ons op deze manier.