achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1

Een beauty totaal concept

Zonnen, beauty behandelingen, HydraFacial™, cosmetische hand-en voet verzorging, afslanken en complete beauty verwendagen, bijna alles is mogelijk bij vanBeurden health & beauty in Goirle.

Na zelf vele jaren actief werkzaam te zijn in de professionele zonne- en beauty branche vinden wij, Albert en Mariët van Beurden, het hoog tijd om onze kennis te bundelen en samen een totaal nieuwe soort van Health & Beauty te introduceren in Goirle.

Samen met ons zorgvuldig samengestelde, gediplomeerde team zullen wij dagelijks voor u beschikbaar zijn voor vrijwel alles op het gebied van Beauty en wellness.

Mocht u op onze website niet de informatie kunnen vinden waar u naar op zoek bent, dan staan we u graag telefonisch te woord via onze contact gegevens en bent u natuurlijk meer dan welkom in onze zaak aan het Tilburgseweg 97 in Goirle (vlakbij Tilburg).

Graag tot dan!

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.