• Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Pedicure Goirle

Wilt u uw voeten verwennen met een pedicure bij een deskundig beautycentrum in Goirle? Dan bent u bij vanBeurden health & beauty. Wij bieden naast cosmetische voetbehandelingen ook een compleet verzorgde pedicure aan in ons beautycentrum te Goirle. Terwijl één van onze gediplomeerde medewerkers uw voeten weer laten stralen, geniet u van een kopje koffie of thee. Na de behandeling loopt u volledig ontspannen de deur uit.

Maak een afspraak  Neem contact op

Pedicure bij een allround beautycentrum te Goirle

Bij vanBeurden health & beauty kunt u terecht voor een scala aan gezondheids- en beautybehandelingen. Creëer een zomers kleurtje in één van onze zonnebanken, geniet van een huidverzorgingsbehandeling, boek een hand & feet spa of een pedicure bij ons beautycentrum, gelegen in Goirle. Wij zijn allround, dat merkt u wel. Onze pedicurebehandeling bestaat uit onder andere het knippen van uw nagels, het verwijderen van eelt en het scrubben en masseren van uw voeten. Vanzelfsprekend maken onze professionals enkel gebruik van de beste producten tijdens een pedicurebehandeling.

Prijzen voetbehandelingen

Wilt u weten welke prijzen wij rekenen voor een pedicure of andere voetbehandeling in Goirle? Bekijk dan gerust eens onze prijslijst. Wanneer u een complete pedicure wilt boeken, dan kunt u bellen naar +31 13 822 80 00. De medewerkers van vanBeurden health & beauty hopen u binnenkort te mogen ontvangen voor een ontspannen middag. U kunt uiteraard bij ons terecht voor al uw vragen over onze behandelingen, zoals bijvoorbeeld afvallen of een QMS behandeling.