achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Gezichtsbehandeling in Goirle

Voor een gezichtsbehandeling gaat u naar vanBeurden health & beauty in Goirle! Wij hebben een zorgvuldig samengesteld team van gediplomeerde specialisten die dagelijks voor u klaar staan. Wij bieden verschillende gezichts- en beautybehandelingen aan, maar ook voor cosmetische hand- en voetverzorging, zonnen, afslanken en complete verwendagen kunt u bij ons terecht. Wanneer zien we u verschijnen in onze salon?

Welke gezichtsbehandeling kiest u in onze salon in Goirle?

Wanneer u bij onze beautysalon in Goirle langskomt voor een gezichtsbehandeling, heeft u de keuze uit verschillende treatments waarbij we gebruikmaken van producten van diverse merken. Zo heeft u onder andere de keuze uit:

Welke gezichtsbehandeling voor uw huid het meest geschikt is, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw huidtype. Uiteraard staan ook uw wensen centraal. Wij adviseren u graag over de juiste behandeling en zorgen ervoor dat u straks met een stralende huid onze salon uitloopt.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Heeft u ook interesse in een gezichtsbehandeling bij ons in Goirle? Kom dan langs en bespreek uw wensen! Voor meer informatie over onze verschillende behandelingen of het maken van een afspraak kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar +31 13 822 80 00 of door een e-mail te sturen naar mail@vanbeurden.nl

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.