achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

CRAITH LAB

CRAITH LAB is een nieuw merk geboren uit passie en om uw huid te beschermen. Uw huid kan het zwaar te verduren krijgen. Denkt u aan de veranderingen in het milieu, maar ook het gebrek aan tijd om onze huid goed te blijven verzorgen. De skincare van CRAITH LAB is eenvoudig in gebruik en zeer effectief. Heeft u weinig tijd, maar wilt u wel een maximaal resultaat halen uit de verzorging van uw huid? De skincare is nu verkrijgbaar bij vanBeurden health & beauty in Goirle.

Revolutionaire producten van CRAITH LAB

CRAITH LAB gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten voor hun producten. CRAITH LAB skincare beschermt uw huid, maakt hem gezond en laat hem stralen. Hierbij maakt uw leeftijd niet uit! Of u nu een jeugdige huid heeft of een meer volwassen, misschien wat gestreste huid, de skincare van CRAITH LAB doet altijd zijn werk. Bij het kopen van uw nieuwe skincare heeft u een aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Zo heeft u de keuze uit de volgende drie lijnen:

  • Blue Line
  • Black Line
  • Gold Line

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Krijgt uw huid het zwaar te verduren en wilt u graag een huid die gezond is en die beschermd wordt? Maak dan gebruik van de skincare van CRAITH LAB. Wij zijn een van de eerste beautycenters die exclusief mogen starten met dit revolutionaire product. Heeft u vragen over het product of merk of wilt u graag wat meer informatie voordat u het gaat gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. U bereikt ons door te bellen naar +31 13 822 80 00 of stuur een e-mail naar mail@vanbeurden.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor effectieve gezichtsbehandelingen, om te liggen onder de zonnebank of een fijne verwendag te hebben, bent u bij vanBeurden health & beauty op het juiste adres.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.