achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Verwendag Tilburg

Bent u toe aan een verwendag in de omgeving van Tilburg? Kom dan eens naar vanBeurden health & beauty in Goirle. Wij bieden een bijzonder verwenarrangement voor u en uw familie, vrienden of vriendinnen. Kom in alle rust genieten. U krijgt speciale behandelingen, compleet met hapjes en drankjes. Wij bieden kleinere en meer uitgebreide pakketten aan, waarbij u kunt kiezen voor een middag arrangement of een arrangement voor de hele dag. Verwen uw lichaam en geest door te kiezen voor een verwendag in onze salon nabij Tilburg.

Een luxe verwendag in de buurt van Tilburg

Als u er even helemaal tussenuit wilt, veel last hebt van stress, of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om een dag door te brengen met vrienden of vriendinnen. Een Beauty Day Special in onze salon is een dag om nooit meer te vergeten. Tijdens deze verwendag nabij Tilburg wordt u ontvangen met koffie of thee. Daarna ondergaat u enkele behandelingen, zoals een MegaSun tanning experience, een massage of een spa treatment. De behandelingen worden afgewisseld met een verse lunch. Wij leggen u in de watten en toveren een glimlach op uw gezicht.

Beauty en verwennerij

Een hele dag genieten van een van onze arrangementen? Bij onze beautysalon staat u in het middelpunt van de aandacht. Wij zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Heeft u vragen over onze sieraden of over de pHformula producten? Wij beantwoorden ze graag wanneer u belt naar +31 13 822 80 00.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.