• Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Beautysalon Tilburg

Een beautysalon in de omgeving van Tilburg gezocht? Niet ver van Tilburg ligt beautysalon vanBeurden health & beauty, waar u kunt genieten van de meest uiteenlopende beautybehandelingen. Ideaal voor als u toe bent aan een ontspannen middag of een dagje uit wilt met een vriend of vriendin. Ons team van health- en beautyexperts staat dagelijks voor u klaar om u een behandeling op maat te geven.

Maak een afspraak  Neem contact op

Beautysalon Tilburg voor een enkele treatment of complete beautydag

Heeft u al een tijdje last van gebroken nagels of droge voeten? Zou u graag een zomers kleurtje op uw huid willen, nog voor de zomer begint? Of kan uw huid wel wat extra verzorging gebruiken? Boek dan eens een treatment bij beautysalon vanBeurden health & beauty. Wij geven exact dat wat u nodig heeft om u weer te laten stralen. Naast het boeken van een enkele treatment is het bij ons ook mogelijk om een complete beautydag te boeken. U combineert dan meerdere treatments op één dag. Het biedt de uitkomst voor als u van meer dan één behandeling wilt genieten.

Ook voor slimming

Bij beautysalon vanBeurden health & beauty, te Goirle, nabij Tilburg, is het ook mogelijk om hulp bij het afvallen te krijgen. Wij bieden een behandelplan aan waarbij u gebruikmaakt van onze warmtecabines. In deze cabines voert u oefeningen uit, waardoor u binnen de kortste keren iets strakker in uw vel zit. Heeft u interesse in één van de vele treatments die vanBeurden health & beauty aanbiedt? Bel dan even naar +31 13 822 80 00.