achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Zonnebank Hilvarenbeek

Zoekt u een zonnebank in de omgeving van Hilvarenbeek? Waarom brengt u niet eens een bezoekje aan de zonnebank van vanBeurden health & beauty te Goirle, niet ver van Hilvarenbeek vandaan. De zonnebanken die wij in ons centrum hebben zijn van het exclusieve merk megaSun. Dit merk staat garant voor verantwoord en veilig zonnen onder een zonnebank. Wilt u graag een zomers kleurtje opdoen? VanBeurden health & beauty is waar u moet zijn.

Zonnebank Hilvarenbeek: voor een tintje en uw gezondheid

Veel mensen gaan weleens naar een zonnebank om een tintje te krijgen, maar zonnen onder de zonnebank is ook goed voor de gezondheid. Je lichaam maakt tijdens het zonnen namelijk vitamine D en endorfine aan. Door dit stofje ga je je fijner voelen. De P2 lampen die in de zonnebanken van vanBeurden health & beauty, nabij Hilvarenbeek, zitten, zorgen ervoor dat u een flinke dosis vitamine D aanmaakt. In onze zonnebanken worden uw schouders overigens meegebruind, dankzij een speciaal element. Na een bezoekje aan onze zonnebank in onze salon wandelt u met een volledig gebruinde huid de deur uit.

Easycare systeem

In beautycenter vanBeurden health & beauty, nabij Hilvarenbeek, beschikken wij ook over zonnebanken met Easycare, een systeem waarop de zonnebank kan zien hoeveel zonlicht uw huid nodig heeft. Deze zonnebanken berekenen de maximale Uv-straling die uw huid mag hebben. Heeft u vragen over onze diensten ten aanzien van tanning of bijvoorbeeld een pedicure? Bel dan even naar +31 13 822 80 00.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.