achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Schoonheidssalon in Goirle

Schoonheidssalon vanBeurden health & beauty te Goirle is de beautysalon waar u moet zijn voor het boeken van een complete schoonheidsbehandeling. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alles op het gebied van beauty en wellness. Ons bekwame team van medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u de behandeling te geven die u wenst en laat u weer stralend de deur uitlopen. Bent u op zoek naar een schoonheidssalon en beautysalon in Goirle? vanBeurden health & beauty is waar u moet zijn.

Van behandeling tot complete beautydag: de schoonheidssalon in Goirle

Of u nu wilt genieten van een hand & feet spa, een pedicure, een zonnebankkuurtje, of een behandeling voor uw huid: bij schoonheidssalon vanBeurden health & beauty is alles mogelijk. Wij bieden zelfs complete beautydagen en arrangementen aan bij onze beautysalon. visagie of manicure of vier het kinderfeestje van uw dochter met een prinsessenparty. Vraag zeker eens naar de mogelijkheden als u binnenkort iets te vieren heeft en dat bij Van Beurden health & beauty wilt doen.

Een behandeling cadeau doen is ook mogelijk

Is een vriend of vriendin binnenkort jarig of geslaagd? Doe hem of haar dan een behandeling of een giftcheque van schoonheidssalon vanBeurden health & beauty te Goirle cadeau en maak hem of haar blij met een bezoek aan onze beautysalon. Wij hebben ook diverse cadeauartikelen in ons assortiment. Hiermee kan de jarige of geslaagde thuis genieten van luxe beautyproducten. Met vragen over de diensten van onze beautysalon en de producten die u kunt vinden in onze schoonheidssalon in Goirle kunt u gerust bij ons terecht. Bel hiervoor naar +31 13 822 80 00 of stuur een e-mail naar naar mail@vanbeurden.nl.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.