achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • Gediplomeerde medewerkers
  • 7 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Marie-Stella-Maris verkooppunten

VanBeurden health & beauty in Goirle is een van de Marie-Stella-Maris verkooppunten. Bij onze Marie-Stella-Maris winkel kunt u alles kopen van dit populaire lifestylemerk. De natuurlijke verzorgingsproducten en luxe parfums zijn heerlijk in het gebruik en een genot voor de huid en zintuigen. Bovendien steunt u er het goede doel mee, want Marie-Stella-Maris is een merk dat zich actief inzet voor schoon drinkwater voor iedereen op de wereld. Kom nu naar onze beautysalon en vind inspiratie in de producten van dit hippe merk.

Haal het beste in huis door langs te gaan bij een van de Marie-Stella-Maris verkooppunten

In de omgeving van Tilburg vindt u niet zomaar een Marie-Stella-Maris winkel en daarom zijn wij ook erg trots dat wij een van de verkooppunten zijn. Uw lichaam, gezicht, haar en huid hebben recht op de allerbeste verzorging. Daarom vindt u in onze Marie-Stella-Maris winkel de lekkerste bodylotions, huid- en haarproducten uit de lijn van dit luxe merk. Met alleen natuurlijke ingrediënten die geheel zijn gericht op het hydrateren en voeden van de huid, haalt u het beste in huis dat de natuur te bieden heeft.

Kom langs in onze Marie-Stella-Maris winkel

Van alle Marie-Stella-Maris verkooppunten in Nederland, is vanBeurden health & beauty in Goirle een speciale. We verwelkomen u dan ook graag in onze beautysalon om u kennis te laten maken met deze prachtige artikelen en andere schoonheidsproducten. Als een van de erkende Marie-Stella-Maris verkooppunten geloven wij in de kracht en boodschap van dit merk, die graag met u delen in onze winkel. Wilt u meer informatie over deze producten of onze andere diensten, zoals onze zonnestudio? Bel ons dan op +31 13 822 80 00 of stuur een e-mail naar mail@vanbeurden.nl.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van speciale aanbiedingen, bijzondere events en de laatste trends op health & beauty-gebied.