achtergrond slider
  • vanBeurden slider 1
  • Gediplomeerde medewerkers
  • 6 dagen per week geopend
  • Exclusieve merken
  • Gratis parkeren

Zonnestudio nabij Tilburg

Wilt u een mooi kleurtje krijgen in een verantwoorde zonnestudio in de omgeving van Tilburg? Bij vanBeurden health & beauty in Goirle kunt u veilig en verantwoord zonnen onder de zonnebanken van het exclusieve merk megaSun. Een bezoek aan onze zonnestudio heeft niet alleen voordelen voor uw kleurtje, maar ook voor uw gezondheid. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze zonnestudio nabij Tilburg?

Veilig en verantwoord zonnen bij onze zonnestudio dicht bij Tilburg

Onze zonnebanken van megaSun beschikken over P2 lampen die u voorzien van een dosis vitamine D. Dit is essentieel voor sterkte botten en een goede weerstand. Daarnaast maakt uw lichaam endorfine aan. Dit is een stofje in uw hersenen waardoor u zich fijner gaat voelen en een goed humeur krijgt. De exclusieve zonnebanken zijn uitgerust met een speciaal element dat ervoor zorgt dat uw schouders ook mee bruinen. Wilt u verzekerd zijn van het meest geschikte zonlicht, afgestemd op uw huid? Onze zonnestudie nabij Tilburg beschikt ook over megaSun zonnebanken met Easycare. Dit is een uniek systeem waarop de zonnebank exact ziet hoeveel zonlicht uw huid nodig heeft door middel van een sensor. Het apparaat meet de maximale uv-straling voor uw huid. Dit is pas verantwoord zonnen.

Boek een zonnebankkuur

Wilt u graag een zomers kleurtje opdoen onder de meest exclusieve zonnebanken van megaSun? Boek dan een zonnebankkuur bij vanBeurden health & beauty in Goirle door te bellen naar +31 13 822 80 00 of een e-mail te sturen naar mail@vanbeurden.nl. Na een bezoek aan onze zonnestudio nabij Tilburg loopt u met een volledig gebruinde huid de deur uit.

Even tijd voor jezelf begint bij vanBeurden health & beauty!

Bel voor een afspraak 013 - 822 80 00, stuur een mail naar mail@vanbeurden.nl of klik op de "Boek Nu" knop.